1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zaktualizować flasha na LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez loverboy, Grudzień 19, 2010.

  1. loverboy

    loverboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ściągnąłem gre Assasin Creed botherhodd, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość samodzielnego wgrania jakiegoś patcha, albo programu łamiącego zabezpieczenie AP25, czy jedynym wyjściem jest zabulenie kasy i zmiana flasha na LT+?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. `NUq

    `NUq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Wątpię żebyś to sam zrobił ;d. Trochę pracy jest, potrzebne specjalnie narzędzia no i możesz coś uszkodzić. Myślę, że lepiej oddać do kogoś, kto się tym zajmyje. Zapłacisz ok 50 zł
     
  5. loverboy

    loverboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli wykonam to co jest tam napisane, to gra będzie działała?
     
  6. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli wykonasz prawidłowo to tak, jeśli nie to możesz np. pożegnać się z konsolą..

    zacznijmy od tego jaki masz napęd hm?

    - a jaki firmware ?
     
  7. loverboy

    loverboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak, ale jak sama nazwa wskazuje
    , chociaż teraz abgx sam paczuje gry pod lt+

    a i ogólnie to proponuj Ci jednak zapłacić te 50 czy 70 zł za wgranie lt+ bo uwierz mi, że nie trudno coś zwalić

    ok jak 1.6 to możesz wyciągnąć klucz tak przez dummy from xtreme w jf, a dalej postępuj wg poradnika.
     
  9. loverboy

    loverboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po pierwsze, co to jest "abgx"? ;p jestem zielony w tematach przeróbek. I mam dwa proste pytanie, oczekuje także prostych odpowiedzi.

    1. Czy są domowe sposoby na to, żeby Ac 3 poszedł na mojej konsoli?
    2. Jeśli nie, to co musze zrobić żeby gra działała

    Nie zrozumiane słowa: dummy from xtreme, w jf. :D Mozna nieco jaśniej? ;p
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    wszystkie kolejne takie tematy będą kasowane !
     
Wczytywanie...

Poleć forum