1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zaktualizować kinecta mając RGH?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qjam, Październik 2, 2013.

  1. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.

    Zaktualizowałem dasha do 16537 ale dalej kinect woła o aktualizację. W jaki sposób to zrobić nie tracąc przeróbki RGH?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak tak, dash jest taki sam. I nie usunie to RGH na pewno?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeśli zrobisz tak jak napisałem to nie ale dla pewności zerknij do "poradnik użytkownika" pkt 4
     
  6. barty84

    barty84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mialem dokladnie taki sam problem. Dzialaj wg instrukcji. Jedyna podpowiedz to przygotowac pen-a przez xboxa.


    Wysłane z mojego GoClever T76 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ma być na false?
     
  8. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aktualizacja nie rusza. nazwa folderu na pendrivie to $$ystemupdate lub $ystemupdate i nadal nic. pendrive uruchamiany z konsola, podlaczany w oryginalnym dashu i nic...
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pen do fat 32, na pena aktualka, do folderu: $$ystemupdate.
    Zrób tak:
    Odłącz kloca od prądu na kilkanaście sec,
    Wepnij pendrive'a w usb xbox'a
    Włącz kloca.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum