1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak zaktualizowac przerobienie konsoli???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Moskwik, Listopad 1, 2010.

  1. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam xa z iextreme 1.6
    odpalam nowsze gry i niedziałają
    szukałem dzisiaj cały dzień jak sobie z tym poradzic
    ale nic konkretnego nie znalazłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  4. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam tego samego dasha od kupna jakis rok
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jeżeli masz iXtreme 1.6 możesz odpalić nawet najnowsze płyty poprzedzając włożenie kopii odpaleniem specjalnej płyty, tzw. Active.iso.

    Jak już będziesz miał dość bootowania Active.iso zaktualizuj iXtreme do nowszego sam, bądź u kogoś kto się tym zajmuje.
     
  6. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak włoże gre to mam opcje "odtwórz dvd" odpalam a i wykakuje obrazek z logo xboxa
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Owszem, ponieważ masz iXtreme 1.6. Nagraj płytę Active.iso (znajdziesz na forum, opcja szukaj) odpal, wyciągnij płytę, teraz włóż grę i ma działać.
     
  8. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tym Active.iso. to nigdzie nie moge znalezc dobrego linku albo usuniete albo rapid itd
    pozatym wszedzie opisane jest jak przerobic nieprzerobiona konsole(chyba ze nie umiem czytać)

    i jeszcze jedno głupie pytanie jaka jest najnowsza wersja iXtreme
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Najnowsza wersja iXtreme to LT, ale to jeszcze zależy od tego jaki posiadasz napęd? Upgrade z 1.6 do LT jest bajecznie prosty. Musisz mieć jedynie odpowiedni kontroler SATA i torx'y, żeby rozebrac konsole ;-)
     
  10. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lite on
    a tych magicznych rzeczy nie posiadam
     
  11. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Zmiana na lt rozwiaze problemy ale jak nic nie masz to szukaj activate.iso jak pisali koledzy
     
  12. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzieki jbc to temat do usuniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum