1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zaktualizować?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smyk99, Listopad 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam!

    Mam pytanie - otóż jestem szczęśliwym posiadaczem Xbox-a z dash-em 2.0.13604.0 i:
    1. Czy da się go zaktualizować do jakiegoś wyższego nie usuwając sobie przeróbki?
    2. Jak tego dokonać?
    3. Czy gry które posiadam i które działają dotychczas po aktualizacji dalej będą działały?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Jaką masz przeróbke?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Lt 2.0
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zainwestuj w Lt3 zrób update z pena, do 16537. Gry będą działały tylko musisz w nowych zmieniać Topologie lub prościej zrób lt3.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Po pierwsze : przeróbki ci nie usunie
    Po drugie : nie mozna od tak sobie zupdatowac dasha, jesli przy podłączeniu do neta nie wyskakuje ci komunikat o aktualizacji systemu albo przy uruchomieniu nowej gry
    To nie ma aktualizacji i nie ma potrzeby jej wgrywania

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    @~orso6
    Żeby zaktualizować do LT 3.0 mogę to zrobić samemu czy raczej nie bardzo?
    Jeśli tak to jest na forum tego tutorial?
     
  8. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Trzeba wyjąć napęd z konsoli i go przerobić...

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tutorial na forum jest, tylko musisz wiedzieć jaki masz model konsoli i jaki napęd
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kwestia kontrolera w kompie i zrobienia probe, jeśli jesteś ogarnięty dasz radę. Tutek z forum i gotowe.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  11. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Przeszukałem forum i nie znalazłem tutka ;/
    A co do przeróbki - będę potrzebował jakiejś przejściówki czy napęd mogę bezproblemowo podłączyć do kompa?
     
  12. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1 osoba to lubi.
  13. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Dobra wiem jaki mam napęd, wiem jak go wyjąć, ale co dalej???
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tu jest wszystko http://xboxforum.pl/lt-205/przeczytaj-to-zanim-zalozysz-temat-161527/

    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum