1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zakutualizować składy w NBA 2k10

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mojer, Marzec 3, 2011.

  1. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kupiłem za MSP NBA 2k10 i za boga nie mogę znaleźć aktualnych składów. Z tego co się orientowałem jest mozliwość aktualizacji. Przy uruchomieniu ściągnęło mi jakieś 4 mb updatu ale to nie są aktualne składy. Czy jest możliwość grania chociażby PHX z Gortatem w składzie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    to był roster, tylko go musisz wczytać, tam z głównego menu będzie w zakładce load/save i tam wczytaj roster.
     
  4. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No wczytałem i niestety nie mam aktualnych składów. Tj Lewis dalej w Orlando, Marcin też eee lipa panie
     
  5. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    do 2k10 pewno nie wychodza updaty. do 2k11 codziennie masz update skladow, meczow, wynikow, kontuzji, itd ;)
     
  6. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tyle że na 2k11 jest blokada regionalna w usa a u nas nie ma
     
  7. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    to możesz spróbować nieoficjalny ściągnąć będzie, tam w 2k store chyba nie pamiętam ale na pewno można ściągać nieoficjalne z poziomu gry
     
  8. AmigoXX

    AmigoXX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w 2k10 można jeszcze rozegrać Crew Game?
     
  9. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Raczej tak ponieważ 2ksports nie zamknęło jeszcze serwerów (chyba).
     
Wczytywanie...

Poleć forum