1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zamienić napęd z LiteOn na BenQ

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubul96, Sierpień 8, 2011.

  1. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema,
    Na początku chce przeprosić jeżeli taki temat już jest, ale nie mam czasu na szukanie.

    Mój problem polega na tym, że po nieudanym flashu LiteOn'a muszę go zamienić na BenQ. Nie wiem jak to zrobić, czy mógłby ktoś mi pomóc. Mam klucz z LiteOn'a i nie wiem co dalej zrobić. Chciałbym wgrać na BenQ lt 1.91. Proszę, pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej pomóżcie, proszę
     
  4. Richard

    Richard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znajdź a że nie masz czasu to twój problem, ja tez nie mam.

    Po nieduanym flashu daj komuś kto się na tym zna, a nie próbujesz robić to na własną rękę ( nie będzie ci potrzebna wymiana napędu). Poszukaj na forum ze swojej okolicy kogoś kto się tym zajmuje. Elo
     
  5. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Serio nie muszę zmieniać napędu?
     
  6. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam jeszcze, że po podłączeniu Liteona do konsoli wyświetla błąd E64.
     
  7. KoX94

    KoX94 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oddaj to do fachowców.. lepiej nie działać na własną rękę...
     
  8. Richard

    Richard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle zrobiłeś flash konsoli, oddaj dla osoby która sie na tym zna. Koszt 50-150 zł flasha zamiast napędu (i tak zaoszczędzisz kase, ile to zależy jakiego masz xkloca). Pozdrawiam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum