1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak zapisać gre assassin creed 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kreecik, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jak zapisuje się grę ponieważ pograłem w Assassina 2 wyłączyłem za niedługo załączyłem znowu i okazało się ze muszę grać od początku - a szkoda czasu :) proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    samo sie zapisuje. jak w prawym rogu masz obracajacy sie romb. zapisuje sie po zakonczonej misji, po odkryciu czegos, po uleczeniu, po zakupie czegos. gra ogolnie save`uje sie bardzo czesto :)
     
  4. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Miałem takie romby ale i tak musiałem grać od początku :( :)
     
  5. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    dzięki ale jak chcę zakończyć grę to normalnie wyłączam konsole czy muszę jeszcze do czegoś wejść ?
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja poprostu wylaczam konsole z pada (przytrzymuje dlugo znaczek xboxa) albo wracam do menu (raz naciskam znak xboxa na padzie)
     
  7. feniks

    feniks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gniezno/rotterdam
    wykonaj misje i wyłącz konsole
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    A byles w ogole zalogowany na profil?
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a skończyłeś wogóle jaką misję? czy wyłączyłeś w trakcje przed pierwszym zapisaniem?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum