1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zapisać grę w Fable 2 ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez seanknw, Kwiecień 20, 2009.

  1. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    Witam
    Jak się zapisuję grę w fable 2. Pytam bo zaczełem grać dopiero i nie potrafię zadnym przyciskiem na padzie wejsc do opcji gdzie by byla pozliwosc zapisu gry. Przycisk back nie aktywny, a start tylko wstrzymuje gre. Pytam sie poniewaz gralem jakies 25min i przeszedlem kilka mały misji. Miałem zdobyc 5 monet zeby chyba kupic pozytywke ale uzbierałem 4 wykonujac jakies misje z zabiciem żuków, znalezieniem 5 zakazów itd. i po zdobyciu 4 monet wylaczylem konsole bo musiałem wyjsc i teraz jak wlaczylem to w pierwszym głownym menu byla opcja kontynuuj gre ale jak ja wlaczylem to i tak zaczal od paczatku :/ Pytam sie bo nie chce dalej grac na marne znowu. Jak sie zapisuje gre ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Naciśnij START i będziesz miał Zapisz grę czy zakończ grę i będziesz miał do wyboru czy chcesz zapisać i grać dalej itp.
     
  4. Dominikmaj

    Dominikmaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    (omg...) Więc tak ... w tej pierwszej misji (chodzi mi o ta z pozytywka) Są czasem momenty gdzie jest napisane "gra wstrzymana" dlatego, ze wtedy jest toczona jakas scenka... Do tego z tego co pamietam, pierwszej misji nie da sie zapisywac w trakcie jej wykonywania ;-)
    Pozniej bedziesz wiedzial o co chodzi
     
  5. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ok juz dziala, bo wczesniej chyba naciskalem w nie odpowoiednim momencie i pisalo gra wstrzymana aby kontynuowac nacisnij A ::p teraz jest ok dzieki
     
  6. Dominikmaj

    Dominikmaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polecam przycisk dziekuje na moim poscie ;-)
     
  7. Usul

    Usul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie mogę jeszcze tworzyć tematów więc tu się zapytam.Czy jest możliwość przeobrażenia się w tego demona z okładki podczas bycia na maxa złym i zepsutym??
     
  8. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    wtedy będziesz miał chyba tylko rogi i takie czerwone linie na twarzy (i chyba całym ciele) ale czy zmienisz się w takiego demona to nie wiem...
     
  9. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy mógłby ktoś napisać ile zajmuje save do Fable 2? Niestety nie mam dysku a na memorce tylko parę mb wolnego.

    Dzięki
     
  10. eXcellent

    eXcellent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    u mnie zajmuje 8MB
     
Wczytywanie...

Poleć forum