1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zapisać stan gry Lego Indiana Jones?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 3echo, Luty 11, 2010.

  1. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W części 1 jak i 2 za każdym razem trzeba zaczynać grę od nowa.Czy jest jakiś sposób o którym ja nie wiem?W innych grach savy sa same zapisywane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    LOL?
    jakie zaczynanie od nowa?
    Przeciez to samo sie zapisuje...
     
  4. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie jak daje mu load game to nie wchodzi żaden stan gry i muszę przejść do new game.Czy coś trzeba zrobić żeby zapisywało savy?A może coś na konsoli?Jestem posiadaczem xbox 360 od niedawna i jeszcze nie wszystko opanowałem
     
  5. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    A masz Elite czy Arcade? Może karty pamięci nie włożyłeś.
     
  6. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam premium i karta pamięci jest.
     
  7. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Ja mam Lego batmana i jak się bierze New Game to chyba wyskakiwało okienko żeby wybrać urządzenie pamięci. Pierwszy raz słysze żeby nie było zapisów w grze.
     
  8. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a masz wogule tam miejsce na zapis jeszcze czy nie bo wiesz jak nie masz juz miejsca to mozesz grac a i tak nie zapisze albo wsadz karte bo moze cos zle wsadzileś ją ale jest brud w srodku
     
  9. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy gra musi być zainstalowana na dysku czy to nie ma znaczenia?
     
  10. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Nie ma znaczenia z czego grasz. Jak grałem w lego indiana jones to misje wybierało się po podejściu do map w głównym korytarzu uczelni (czy muzeum... nie wiem co to było).
     
  11. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja akurat gram w drugą część i tam jak wcześniej zaloguję się do danego profilu i później chcę odczytać postęp w grze, to pisze,że jest 0/50,a przecież przeszedłem juz pare scen.Kiedy wogóle ta gra się zapisuje,czy jak jest pokazany filmik między scenami czy jakoś inaczej?
     
  12. JinJer

    JinJer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam taki sam problem z lego batman, na początku faktycznie wyskakuje okienko wyboru miejsca zapisu ale potem nic sie nie zapisuje, save ma zajnować 88 Kb a wolnego miejsca mam 33Mb(arcade no hdd:( )więc nie mam pojęcia dlaczego stan gry sie nie zapisuje:confused:
     
  13. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Opcja zapisu pojawia się po skończeniu danego poziomu.
     
  14. JinJer

    JinJer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wielkie dzięki , pomogło:D
     
  15. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    widocznie źle wychodzisz z gry!wejdź w menu gry wybierz Return to warenhouse i jak tam wejdzie dopiero wyłącz
     
  16. waski75

    waski75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpowiedzcie jak zapisać stan gry w Lego Indiana Jones 2 bo nie widze nigdzie takiej opcji, a przecież to raczej niemożliwe.
     
  17. Itaro14Q

    Itaro14Q Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niekoneicznie po skonczeniu pzoiomu mi sie kiedyś w żadnym lego niezapisywało ale znalazłem sposób wystarczy zakupić jakiegoś ludzika w sklepie za te klocki i samo sie zapisuje później automat :D
     
  18. waski75

    waski75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W Indian Jones 2 ludziki kupuje się podczas gry, a opcji zapisu nigdzie nie ma.
     
  19. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podałem wam już rozwiązanie- zapis jest automatyczny, wychodzisz z gry wybierając Return to Warenhouse- cofa do tej planszy w międzyczasie zapisując.Dopiero wyłączasz grę .
     
  20. wieviurex

    wieviurex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lub wejdź w opcje gry i tam jest auto save i włącz je
    przynajmniej w Lego Batman tak było
     
  21. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zauwazylem ze w lego indiana jones robi save po przejsciu danego etapu
    gralem z synkiem, postac sie zablokowala i nie mozna bylo wyjsc
    jedynym rozwiazaniem bylo wczytanie gry od nowa
    przenioslo mnie na barnett college, tam wybralem jakis element na mapie i gram dalej, ale nie przywrocilo mnie do poprzedniej misji
     
Wczytywanie...

Poleć forum