1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zarejestrować konsolę (uprzedzam używałem szukaj)?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pontonss, Kwiecień 29, 2011.

  1. pontonss

    pontonss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie jak zarejestrować konsole, zarejestrowałem się na xboxlivie itp i szukam na stornie i szukam a tu tylko akcesoria dobij punkty itp, jak zarejestrować konsolę ? (i uprzedzam chór, używałem opcji szukaj i prze rejestracja konsoli albo jak zarejestrować wychodzi tysiąc wątków o różnych bzdetach), proszę o pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak zadzwonisz do MS bo coś ci się stanie z konsolą, to oni ci ładnie ją zarejestrują, musisz podac dane i nr konsoli
     
  5. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Ja dodam że mam problem z zalogowaniem się na moje konto na stronie serwisu. Owszem zaloguje się, lecz wywala czerwony komunikat na dole strony i nic się nie wyświetla z moich konsolek, same puste pola. Ma ktoś podobny problem?
     
  6. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    napisz so supportu na stronie, powinni ci pomóc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum