1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zflashować napęd Samsunga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Smalt, Październik 17, 2011.

  1. Smalt

    Smalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeszukałem temat i nie znalazłem poradnika dzięki któremu mógłbym przerobić napęd Samsunga na LT 2.0,czy zna ktoś owy poradnik,jeśli tak proszę o udostępnienie ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vazon

    vazon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
  4. Smalt

    Smalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam dashboarda 2.0.13604.0 to ten sposób zadziała?
     
  5. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  6. Smalt

    Smalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a żeby zflashować to potrzebne są mi jakieś USBMode czy coś takiego ?,i dysk podpinam taśmą która jest wbudowane w xboxie do pc czy musze zakupić osobną?
     
  7. vazon

    vazon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
  8. Smalt

    Smalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam w miarę nowy komputer,w poradniku przedstawiony jest sposób na liteon a mój napęd to samsung,czy po prostu robię to samo tylko na samsungu,teraz mam kolejne pytanie,jak zdobyć klucz którego wykorzystam przy przeróbce.?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zajrzyj dokladnie w ten temat...jest tez o samsungu
     
  10. Smalt

    Smalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    up)nie widze :) lecz teraz jak wgrać z 13604 na 13599 dash gdyż konsola mi nie wczytuje tego update.
     
  11. ExDeaTh

    ExDeaTh Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice-Ligota
    Musisz wrzucić orginalny firmware do napędu swojego i nie spoofować go, wtedy aktualizacja przejdzie.
     
  12. vazon

    vazon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie da się cofnąć "wyższego dasha na niższy", wszystko da się zrobić na dashu 13604. Jak nie ogarniasz tych 2 poradników to wpisz w przeglądarkę "flash samsung ms28" pojawi się kilka tutków wideo. Lub oddaj konsolę do fachowej przeróbki, zapłacisz kilka złotych i będziesz miał pewność wykonania poprawnie flasha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum