1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zgrac content na nowy system plików?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Szymon640x480, Lipiec 12, 2015.

  1. Szymon640x480

    Szymon640x480 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2014
    Posty:
    107
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, właśnie zamówiłem sobie konsolę z LT 2.0 i będę do niego wgrywał LT 3.0.
    Mam zamiar podłączyc dysk twardy pod USB, ponieważ pojawiła się aktualizacja umożliwiająca obsługę dysków do 2TB.
    Teraz ja mam takie pytanie do Was - Microsoft podobno był zmuszony zmienic system plików by umożliwic obsługę takich dysków. Jaki więc jest to system plików?
    Mam obrazy ISO gier, które chciałbym zainstalowac na takim zewnętrznym dysku bezpośrednio w komputerze, żeby nie zamordowac lasera, bo nie mam zamiaru kupowac najdroższych płyt, a będę ich używał tylko do uruchomienia i weryfikacji by reszta leciała z HDD. Kiedyś to robiłem ale nie wiem czy po tych zmianach dalej wygląda to tak samo - konsola sobie sformatuje dysk, potem content z obrazu gry skopiowac przez FATXplorer itd...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    System plików jest taki jak był tylko w tym momencie jest odkryty, czyli widać go normalnie w eksploratorze windy.
    Content zawsze możesz dodać z poziomu PC albo ręcznie albo przez najnowszego horizona.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak pamiętając ze tylko content zawartość dodatkowa/hd pack mozna wrzucić calej gry sie nie da
     
  5. Szymon640x480

    Szymon640x480 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2014
    Posty:
    107
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jakbym w konsoli zainstalował grę i przeniósł zainstalowany obraz na dysk zewnętrzny?
    Czy będzie to współpracowało z dysku NTFS?
     
    Ostatnia edycja: Lipiec 13, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum