1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zgrać grę na komputer?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soltys1689, Lipiec 16, 2009.

  1. soltys1689

    soltys1689 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EuDeZet
    Witam forumowiczów. Szukałem tematu związanego z moim problemem, ale niestety nie mogę sięgo doszukać. Otóż tak jak w temacie, proszę o wyjaśnienie jak zgrać grę (kopie zapasową w moim przypadku) aby otrzymać normalnie pliki .iso i .dvd.
    Z góry dzięki i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FR33ST4YL0

    FR33ST4YL0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety będziesz potrzebował napędu z biosem kreon
     
  4. soltys1689

    soltys1689 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EuDeZet
    Odpowiedź na swoje pytanie mam, a do skopiowania kopii zapasowej nie potrzeba mieć napędu z biosem kreon, jest on wymagany tylko przy oryginalnych grach.
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    A ja normalnie zrobiłem w ImgBurn "Stwórz obraz z dysku" i mi zrobiło się :) Później tylko nagrałem i kumplowi działa...
     
  6. soltys1689

    soltys1689 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EuDeZet
    Ale to wtedy chyba odrazu nagrywa, a ja chciałbym sobie zgrać na kompa, żeby potem może zrzucić na RS czy cuś :)
     
  7. FR33ST4YL0

    FR33ST4YL0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, utwórz obraz zapisuje go na HDD
     
  8. soltys1689

    soltys1689 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EuDeZet
    Ok, spróbóję tą metodą
    Dzięki za wskazówki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum