1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zmienić grę NTSC na PAL

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez gipadam86, Lipiec 18, 2010.

  1. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam,

    Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje sposób, program co zmieni mi grę z NTSC na PAL a konkretny tytuł gry to: Monster Hunter: Frontier

    THOMASHO-naucz się w końcu zadawać pytania w odpowiednim dziale! Warn
    //promi: no to skoro warn to warn, - przenoszę do iso
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stonalodz

    stonalodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łódź
    Przecież konsola odtwarza zarówno NTSC jak i PAL. Pewnie chodzi Ci o region ? Nie da się tego zmienić w obrazie. Można zmienić region jak tworzysz obraz z oryginalnej płyty.
     
  4. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    No własnie nie bo konsole są w wersjach NTSC i PAL. Tak właśnie nie odpalisz gry z US&A na swojej konsoli z Europy i na odwrót, lub będzie działać nie prawidłowo. Nie dotyczy to gier RF ( Region Free ) które posiadają obydwa standardy.

    Co do regionu nie da sie tego zmienić chyba. Dokładnie nie wiem w końcu nie lece na piratach, widać nie jestem na topie.
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
  6. stonalodz

    stonalodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łódź
    Do kogo to ? Bo ja nie mam XtremeLT.


    NIe no, pokaż mi jakiś obraz z Region Free, który jest nagrany jednocześnie w Pal i NTSC. Wogole nie masz pojecia o czym piszesz. To czy daną gre uruchomisz na konsoli nie zależy od systemu wideo ( ntsc lub pal) tylko od zgodności regionu konsoli i gry. Koniec i kropka. Większość moich gier jest NTSC i działają az miło, pod warunkiem że są albo region free lub region na europe, bo kupowałem konsole u nas.
     
  7. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    :DD Ale ciezko czajacy jestes. Albo region free albo ntsc(U/J) albo pal a nie **** wszystko w jednym najlepiej :D:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum