1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zmienić język gry ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wolf1997, Styczeń 31, 2015.

  1. Wolf1997

    Wolf1997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niedawno zakupiłem grę Prototype 2 na xbox 360 Wersja oferowana w usłudze Gry na żądanie obsługuje języki polski lecz po instalacji jest po Angielsku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz region ustawiony na konsoli ?

    Wysłano z Motorola Moto G
     
    Wolf1997 lubi to.
  4. Wolf1997

    Wolf1997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Reklamacja

    Wysłane z mojego HTC One max
     
    Wolf1997 lubi to.
  6. Wolf1997

    Wolf1997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam temat usunołem grę i zainstalowałem ponownie problem zniknoł musiało się źle pobrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum