1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zmodyfikować nagrywarkę?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lolek054, Październik 5, 2012.

  1. lolek054

    lolek054 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wiecie mam problem z pewną gra ,normalnie na xboxa wszystko nagrywam i luzik, tylko ostatnio z fifą 13 mam problem gdy nagrałem i włożyłem do napedu ,aktualizowałem ,włączyłem i było okej meczyk towarzyski okej ale gdy próbuje karierę albo za długo jestem w menu to mnie wywala z gry i mam ten error z brudną płyta.Słyszałem ze podobno trzeba nagrywarkę zmodyfikować i dopiero nagrywac,Tylko nie wiem jak to zrobić. Doradzicie ? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nagrywarka ihas + lt max + verbatim i bedzie dzialac
     
  4. lolek054

    lolek054 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a wytłumaczysz mi co to ihas i lt max ?

    znaczy mam ihasa i lt 3,0 i nie działa


    Świeżaczku łącz posty opcją Edycji, a nie pisz post pod postem, bo ci jeszcze jakiś zły moderator warna da.
    ESLORD
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ihas rev b? I wgrany lt max na plyty do nagrywarki? Czy tylko oihas z org softem?
     
  6. lolek054

    lolek054 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jak zmodyfikować nagrywarkę?

    Ihas to model nagrywarki liteon. Musisz mieć ihasa x24 B (x to liczba od 1 do 6, B jest wazne ponieważ musi być rewizja B, żeby wgrac LT max żeby nagrywać gry xgd3 w 100%). Jeśli masz 124B to wgraj tylko LT max i gotowe. Poradniki jak wgrac są na forum.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    W search wpisz lt max i flash tam wszystko ladnie opisane.
     
  9. lolek054

    lolek054 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzięki wielkie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum