1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zresetować ustawienia xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemas1988, Styczeń 28, 2012.

  1. przemas1988

    przemas1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dziś kupiłem sobie konsole xbox 360 i mam pewien problem. Jest to konsola powystawowa i z tego co zauważyłem ma włączone zabezpieczenia rodzicielskie i nie da się połączyć z xbox live. Nie mogę wyłączyć tych zabezpieczeń bo nie znam kodu. Czy da się jakoś zresetować konsole żeby te zabezpieczenie usunąć? Czy jedyną opcją będzie dowiedzenie się jaki to był kod. Próbowałem różnych kombinacji na reset ale nic nie działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatiJaworski

    MatiJaworski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. przemas1988

    przemas1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem różne kombinacje ale nie działa. Dlatego myślałem czy da się to obejść resetem.
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Poszukaj w googlach. Były różne kombinacje, u niektórych działa. A fabryczne ustawienia pomagają.znajdziesz je w ustawieniach;-) podaj jeszcze jaki masz dash

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. przemas1988

    przemas1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało mi się odkryć dobrą kombinacje dzięki youtube :p . Teraz wszystko śmiga jak należy. Nie wiem za bardzo co to ten dash. To wersja softa?
     
  7. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dokładnie.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum