1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobić aby aby xbox i pc były podłaczone do jednego monitora ???

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Maxiu10, Czerwiec 27, 2009.

  1. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jak zrobić aby xbox i pc były podłaczone do jednego monitora ???

    Witam, mój problem polega na tym że chciałbym, podłaczyć pc i xboxa 360 do jednego monitora i nie wiem jak to zrobić ;/ proszę o pomoc. Może jakoś xboxa do kompa podłaczyć i jakoś przełaczać na kompie albo coś bo chce oczywiście zęby był też głos!!! :eek::eek:

    Szukałem na forum tego typu tematu ale nie znalazłem ;/:confused::confused:

    Z góry dzięki !!!:D:D:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    a coś więcej? Jakie wejścia masz na monitorze, jakie wyjścia z karty graficznej?

    Napisz coś więcej o tych złączach... jakie masz itp.
    Czy masz jedne głośniki na PC i xa...

    Ja mam zrobione tak jak Ty chcesz. Jeden monitor z wyjściem DVI na kompa i S-Video na konsolę. Oraz jedne głośniki Creative na ten sprzęt z przejściówką własnej roboty:
    [​IMG]

    ale równie dobrze można znaleźć na allegro takie rzeczy.
     
  4. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz monitor z dwoma wejsciami : S-video i Dvi to nie ma problemu
     
  5. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podaj model Monitora.
     
  6. Exorinus

    Exorinus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    ja mam tak ze obraz z kompa leci po DVI a z xboxa przez hdmi i przelaczam tylko na monitorze dzwiek leci po hdmi. W monitorze mam tez wyjscie audio to podpialem przez rozgalezniki glosniki 5.1 i ladnie wszystko dziala
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ja właśnie jeszcze nie mam monitora takiego jaki chce (czyli jakiegoś HD) bo mam ale od starego kompa, i chiałbym sie dowiedzieć czy da sie tak jak opisałem to wcześniej... bo jakby sie nie dalo to kupie sobie jakies TV Full HD :D
     
  9. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    to napisz jakie ma wyjścia ten monitor
     
  10. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    sorry ja sie za bardzo nie znam na tym, moge wam tylko powiedzieć ze ma jedno wejście, ze to jest monitor starej daty i ze to model HYUNDAI ImageQuest V770+ 17 cali...
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No przecież ci podałem linka do tematu, gdzie jest napisane co trzeba kupić. Podpowiem, ze ostatnie zdanie mojego posta na pierwszej stronie. Pomyśl chwile, to nie boli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum