1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobic dysk do xboxa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ql4w0j7, Czerwiec 22, 2010.

  1. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam dysk 120 gB od laptopa i 250GB do tego kieszen na dysk od xa mialme tam 20gb jak moge zrobic by te dyski dzialaly w xie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz go specjalnie przygotować pod X360. Wpisz w google lub poszukaj na forum. Był o tym poradnik.

    Co do samych dysków to mogą nie działać. Działają tylko nieliczne dyski (odpowiednie firmy i modele)
     
  4. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko, że możesz przerobić jedynie dysk WD z serii BEVS.
     
  5. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha a czy np ms moze wykryc ze dysk nie pochodzi od nich ? kurcze szukalem w google ale nic konkretnego znaczy sie jest jak przerobic ale juz nie napisali wlasnie jakie dyski
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No czyli juz wiem ze mozna dostac banana :)
     
  8. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie zarobisz za to bana spokojnie -=KLIK=- masz tutaj dokładny opis jak przygotować przegrać dane co ci będzie potrzebne a ważna sprawa kup sobie śrubokręty torx 6 i 10 bo się potniesz ze szczęścia jak będziesz chciał ten dysk włożyć :) jakbyś miał pytania pisz na PW to Ci pomogę
     
  9. tolman

    tolman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przydałby się apdejt do tego faq bo już można na przykład savy zapisywać na pendrajwie (w faq jest napisane, że tylko na memorkach).
     
  10. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    otrzymanie bana za dysk jest tak prawdopodobne jak to, że wygramy EURO, bana otrzymujesz za piracenie (przerobieni i granie na piratach) jak będziesz grał na oryginałach z tym dyskiem to bana nie dostaniesz. Jak przerobisz i będziesz grał to ban jest pewny prędzej czy później.
     
Wczytywanie...

Poleć forum