1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobić kabel do monitora dla pierwszego xboxa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hitmanos, Luty 13, 2011.

  1. hitmanos

    hitmanos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    proszę o wytłumaczenie w dość łatwy sposób. czy jeśli dotychczasowo się nie bawiłem w tego typu rzeczy mam szansę go zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tylko po co, z reszta watpie zebys kupil gdzies wtyczke do gniazda AV w konsoli, kup oryginal najlepiej jest pewny co do jakosci sygnalu i wykonania
     
  4. hitmanos

    hitmanos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie go kupić?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sklepy internetowe, allegro, MM, saturn itd.
     
  6. hitmanos

    hitmanos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mówisz o pierwszym xboxie? możesz dać jakąś przykładową aukcję?
     
  7. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podejrzewam, że można podlutować się do płyty głównej w konsoli. (Xbox 1)
     
  8. hitmanos

    hitmanos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. xdeks

    xdeks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten chemat jest prosciutki:D Jeżeli go nie rozumiesz to daj sobie spokój lub kup vga box. Pamietaj żeby podłączyć xboxa do monitora przez VGA musisz mieć zmieniony bios konsoli.
     
  10. hitmanos

    hitmanos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    te drugie w sumie rozumiem. Tylko gdzie kupić taki kabel component? A jak te vga box też gdzie kupić? I jak wgrać vga bios?
     
Wczytywanie...

Poleć forum