1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak zrobić obraz iso ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maretny, Luty 23, 2015.

  1. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witajcie :) mam takie pytanie, powiedzcie mi jak mam z tego zrobic obraz iso i plik dvd zeby latalo na xbox360 pod lt3.0 np.imgburn tego?
     

    Załączniki:

    • ufc.png
      ufc.png
      Wielkość pliku:
      148,2 KB
      Wyświetleń:
      24
    • ufc2.png
      ufc2.png
      Wielkość pliku:
      158,2 KB
      Wyświetleń:
      22
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Obrazu iso z plików nie zrobisz.

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  4. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    sorry zle sie wyrazilem, jak zrobic obraz iso ogarnalem tylko nie wiem z ktorych z tych komponentow ma byc ten obraz zrobiony zeby przeszedl przez abgx360
     
  5. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na screenach masz rozpakowane ISO i nic z tym nie zrobisz nie spakujesz go spowrotem, to jest rozpakowane pod konsole z RGH
     
  6. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    423
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Wygląda na rozpakowany obraz .iso przygotowany pod RGH w formacie .xex, jak masz LT to niestety zła wstawkę pobrałeś, jeszcze jakby w .god było to konwersje można odwrócić i zrobić .iso
     
  7. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ah czyli jednym słowem 5 giga w plecy?;D
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No tak, jeśli nie masz RGH to jest to dla ciebie bezużyteczne.

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obraz iso zrobisz, ale tylko po to żeby przerobić do god. Na LT nie odpali.

    Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
     
  10. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzieki Panowie za info
     
Wczytywanie...

Poleć forum