1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobic TU ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arnoldpotato, Styczeń 5, 2013.

  1. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Siemka.
    Mógłby mi ktoś napisać jak dokładnie zrobić TU ? Szukałem jako takiego poradnika ale nie znalazłem nic na forum, ani w google.
    Będę bardzo wdzięczny. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    co masz na myśli pisząc : "zrobić TU"
    jak dograć TU do danej gry ??
    jeśli tak to z poziomu FSD- wciśnij Y potem menage title updates , potem download TU, a na końcu jak pobierze to włącz, albo ze stronki: XBOX 360 Update Center pobrać interesujący Cię TU - zgodny oczywiście z MEDIA ID danej gry i wrzucenie go do :

    content/000000000000000/TITLE ID/000B0000/ TUTAJ

    ENJOY !!
     
    1 osoba to lubi.
  4. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Dokładnie o to mi chodziło ; )

    Tylko coś nie za bardzo chce mi pobrać zez tego menadżera. Klikam bodajże Y, aby pobrać, ale nic pobranego się nie pokazało w tabelce.
    Chcąc zrobić to ręcznie też napotkałem problem, bo nie mogę znaleźć patcha na tej stronce który ma takie samo Media-Id jak moja gra... Chodzi mi o grę CoD: Bo II; M-ID : 54A88BB6 .
    Może muszę pobrać grę z innego zródła, bo to moje jest jakieś felerne ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Faktycznie, żadna gra nie ma takiego MEDIA ID: 54A88BB6 ,hm, najlepiej pobierz inną wersję, ja z kilkoma grami (XBLA) miałem podobny problem, tylko że te gry u mnie miały MEDIA ID : 00000000 , np. TRIALS EVOLUTION , pobrałem z innego źródła i już było OK
     
    1 osoba to lubi.
  6. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Wszystko pięknie działa, udało mi się zaktualizować inną grę,ale nie BO, bo przez przypadek znowu pobrałem z tego samego źródła... :nonchalance:

    Thx !
     
  7. dark01

    dark01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli gra nie ma folderu w 00000000000000, to nalezy samemu utworzyc taki folder ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum