1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak zrobic upate dashboard w x360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemek_sbs2k, Kwiecień 11, 2011.

  1. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam serdecznie,

    Na początku chciałem powiedzieć że konsola jest zflashowana czyli przerowiona i chciałbym zrobić upate samego softu konsoli do najnowszej wersji. Jak najprościej to zrobić ? nie mam możliwości podpięcia konsoli do internetu, a nawet gdybym podłączył to coś czytałem że byłby od razu ban ? Czy jest jakaś możliwość zainstalować upate z napędu ??

    Głównie chce upatowac soft gdyż konsola wogole nie czyta żadnych pamięci masowych w zadnym z 3 portów USB.

    Proszę o pomoc.

    Przemek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli nie czyta ci pendrivow to mozesz zrobic update przez plyte. Na oficjalnej stronie Xbox.com PL - Xbox.com jest napisane jak to zrobic.
     
  4. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a co jest przyczyną że nie czyta żadnej pamieci masowej ?? na pendrivie widze ze przez chwile pomruga dioda i to wszystko co sie z nim dzieje.
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    nie wiem.. ale nie ktore pendrive tak maja.. ze poprostu konsola z nimi nie wspolpracuje
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli update dasha nic nie da to po prostu padly ci porty, a wtedy zostaje ci gwarancja/serwis.
     
  7. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    powiem Ci że zadnego pendriva nie czyta, juz probowalem dużo, nawet mp3/4 próbowałem i tez nie czyta
     
  8. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    A jakiej wielkości te pendrivey, bo musi być pojemność powyżej 1GB.
     
  9. PrzemYT

    PrzemYT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja na moim mam równo 1gb i działa, więc nie mam pojęcia co może być problemem.

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  10. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam podobnie tylko jak wsadze pendriva to wyskakuje mi blad przy aktualizacji dasha, sprobuj podlaczyc pada lub klawiature pod usb i zobacz czy dziala. Bedziesz wiedzial czy to porty czy pamiec. No i pendrive musza mies system plikow fat32
     
Wczytywanie...

Poleć forum