1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobić z iso dvd ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez porbski, Marzec 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. porbski

    porbski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobioną wersje xboxa lt 2.0 , pobralem red dead redemption w pliku dvd i dziala i smiga normalnie, dzisiaj pobralem skate 3 w formacie iso które xbox nie czyta i wlasnie nie wiem jak z iso zrobic dvd zeby xbox uruchomił gre, tylko nie dawajcie mi żadnych poradników bo są dosyć skomplikowane. Najlepiej jakby mi ktos napisal krok po kroku napisal co i jak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    przepuść grę przez abgx'a a on dogra automatycznie plik dvd
     
  4. porbski

    porbski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra on zrobil plik dvd ale on zajmuje 1 kb
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    albo ręcznie w notatniku.

    tworzysz dokument w notatniku i zapisujesz z rozszerzeniem dvd

    LayerBreak=2133520
    "nazwa_obrazu".iso

    przy czym:

    XGD3: Layerbreak=2133520
    XGD2: Layerbreak=1913760


    Tyle ma zajmować.
     
  6. porbski

    porbski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odp

    zrobilem w abgxie i ten 1 kilobajtowy plik mam i w nim jest napisane - LayerBreak=1913760
    c-skate3.iso

    I jak ja mam to wrzucić na płyte napewno nie ten jeden 1 kilobajtowy plik
     
  7. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Jak nagrywasz przez ImgBurn to otwierasz plik dvd bo z tego pliku program bierze dane jak ma nagrywać i co:)
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odpalasz imgburna, albo clonecd. Wybierasz plik dvd i nagrywasz. W dziale iso, artykuły masz poradniki. Problem rozwiązany. Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum