1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobic zeby gra działała bez płyty na xbox360 Czy jest na to jakis sposób ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mrozu00, Sierpień 23, 2013.

  1. Mrozu00

    Mrozu00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zrobic zeby gra działała bez płyty na xbox360? Czy jest na to jakiś sposób ? jesli jest to prosze o napisanie w komentarzu.Z góry dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Mrozu00

    Mrozu00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chce przerabiać konsoli
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To nie ma takiej możliwości,chyba że zakupisz gre na live.
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Kolega "#TigraTeam" dał jedną z 2-ch możliwych opcji. Pozostaje jeszcze Zamontowanie Wasabi
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    polecam xkey.
     
  8. terrabith12345

    terrabith12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    przerobka rgh kosztuje okolo 200zl, nie lepiej lt 3.0 i 5zl na plytke a z dysku i tak chodzi? a lt 3.0 mozesz sobie nawet sam przerobic
     
  9. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Z tym ze trzeba kupic nagrywarke

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  10. terrabith12345

    terrabith12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a no racja musialem kupic wiec chyba mimo co wszystko wychodzi na 0

    z tym ze na lt 3.0 mozna grac przez siec no ale ryzyko bana zawsze jest :)

    a z tego co wiem na rgh nie mozna online :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum