1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrobić zrzuty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lordani, Styczeń 1, 2010.

  1. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam x360 i kabel VGA podlaczony do monitora LCD. Chciałem sie dowiedzieć jak zrobić zrzuty screenów (screenshoty) podczas grania na xbox 360, żeby były one na kompie? Dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Tuner tv do komputera najlepiej :)
     
  4. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Acha. Wydaje mi sie ze takie cos jak tuner mam (ojciec kiedys kupil) ale nie jest ten tuner podlaczony do anteny. Bo o taki tuner chodfzi tak? Że jest telewizja pamietam że było TVP 1 i TVP 2 :). Sorry wiem noobish question ale po prostu nie wiem. Ale jeśli o taki chodzi to miałbym podłączyć konsole jakoś do niego (tunera) czy jak? Jak tak to jakim kablem. A jak nie to jak to zrobic i o co chodzi?
     
  5. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Chodzi o taki tuner podłączany do pc, który ma porty obrazu wejściowe, czyli do którego podpinasz x'a i programem z zestawu widzisz obraz na pc, później już tylko jakiś program typu fraps i gotowe :). Jeśli coś mówie źle, to prosze mnie poprawić bo osobiście nigdy takiego urządzenia nie posiadałem
     
  7. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Hmm.. a robią już takie tunery z hdmi? No bo jeśli nie ma HDMI to mija sie to z celem , bo przecież nie będzie zrzutów w rozdziałce SD robił ;]

    Raczej potrzebne jest coś takiego:

    http://reviews.cnet.com/tv-tuner-ad...-pro-video/4505-9332_7-33500666.html?tag=rnav

    Ale 400$ to nie zbyt atrakcyjna cena.
     
Wczytywanie...

Poleć forum