1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrzucic gre na dysk?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez wporzo, Styczeń 7, 2009.

  1. wporzo

    wporzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Planuje kupic Xboxa 360 w wersji premium, przerobiony iXtreme 1.5, New Xbox Experiencie. Mam pytanko, jak zgrac gierke na dysk xboxa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Draxo

    Draxo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bilioteka gier -> wybierasz gre -> zainstaluj na dysku
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    no nie wiem nie wiem :rolleye: wciśnij Y i tam jest zgraj na dysk .
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Sposób który przedstawił Draxo również działa.
     
  6. peres25

    peres25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jak włożysz płytke do napędu to wciśnij Y i gitara. ale i tak woła płytke po zgraniu na dysk, przynajmniej w przypadku GTA IV, tyle, że sie szybciej wszystko dogrywa prawie że momentalnie
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    za każdym razem będzie wołało. Zgranie gry na dysk i tak wymaga obecności płyty w napędzie.
     
  8. wporzo

    wporzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja wiem czy ta konsola tanio jest;) tekstury będą ok
     
  10. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Szkoda, że po zgraniu gry na dysk przy każdym uruchomieniu potrzeba ją włożyć :DD
     
  11. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    no bo to jest tylko po to zeby napęd odciążyć i tyle...szybciej sie wczytuje - tez plus
     
  12. Piory PL

    Piory PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    elo mam pytanko czy po zrzuceniu na dysk idzie jakos odpalic gre tak zeby juz jej nie potrzebowal ?? bo mam 3 konsole w domu a 1gre;/ podobo idzie ale ja nie wiem jak czy ktos mi moze pomuc??
     
  13. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nawet jak grasz z dysku to płyta musi być w napędzie
     
  14. Piory PL

    Piory PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wiem ze musi byc ale czy idzie jakos grac bez plyty??bo slyszalem ze idzie...wiec sie pytam.
     
  15. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Moją poprzednią wypowiedź należy rozumieć: "nie, nie można".
     
  16. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    dzisiejsza młodzież ma chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem...
     
  17. Piory PL

    Piory PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ino zapisz bo takiego czegos juz nie bedzie. ;]
    jak nie wiecie o co mi chodzi to napisze jeszcze raz, gdy mamy juz gre na dysku twardym ludzie podczas grania wyciagaja plyte, i nie cofa im do dashboard. i tez sie pytam czy tak mozna czy nie ???????? a nie walicie jakiegs glupie komenty? od tego chyba jest te forum co ??
     
  18. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Płyta musi być. A skoro piszesz że ludzie wyjmują to ja nie widzę nic na przeszkodzie abyś też wyjął podczas gry płytę. I w końcu doszliśmy do tego że czemu nie spróbujesz tego co wyczytałeś gdziekolwiek indziej, skoro od nas usłyszysz tylko: "że się nie da grać bez płyty"?
     
  19. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    Hahaha, nie mogę, obcy33 napisał konkretnie ;] Masz 3 konsole (lol?) to sobie zobacz, najlepiej doświadczać na własnej skórze.
     
  20. vegas19766

    vegas19766 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam - mam pytanie powyższe wskazówki dotyczące zrzucania gier na dysk u mnie nie chodzą!! Zakupiłem 3 dni temu Xboxa 360 Premium 60gb dyskiem , próbowałem różne sposoby ale nie mogę zrzucić gier. Dostęp do neta mam ograniczony a boję się wgrywać jakieś nowe aktualizacje. Czy istnieje sposób an zgranie gier na dysk??? Dziękuje wszystkim za podpowiedź.
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki blad ci wyskakuje zarzuc jakis screen?
     
Wczytywanie...

Poleć forum