1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zrzucic obraz ISO na dysk Xboxa 360 ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pnwelo, Grudzień 25, 2010.

  1. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    Witam.
    Chodzi o to że mam taki kabel:
    Kabel do transferu danych dysk xbox 360 20gb 120gb (1378936495) - Aukcje internetowe Allegro

    i chce podpiąć dysk z xboxa do komputera i z komputera wrzucic obraz gry ISO na dysk xboxa ( zamiast zgrywania gry z płyty na hdd xboxa ) .
    Czy da rade tak zrobić ?? że jak wrzuce iso na hdd xboxa to gra będzie w bibliotece gier ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tylko jak masz przeróbke jtag. Z flashem niczego takiego nie zrobisz.
     
  4. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    no mam napęd samsunga, przeróbka ixtreme 1.6


    ale jest taka możliowść ?? jeśli tak tak to dajcie jakiegoś tutka, spróbować nie zaszkodzi :)
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Najważniejszy warunek: Konsola wyprodukowana do 10-15 czerwca 2009 i dash (menu) nie wyższy niż 7371.
     
  6. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    no ja mam pierwszą konsole bodajże z 2006 roku ona jest falcon, i dasha mam chyba najnowszego...
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Sprawdzisz w ustawieniach xboxa 'o systemie'
    Jak wyżej niż 7371 to nic nie zrobisz, nie da się obniżyć softu.
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    No to z najnowszym dashboardem to zapomnij. Poszukaj i poczytaj o JTagu i kup nową-starą konsole :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum