1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zsynchronizować obraz pod x'box 360 ? (potrzebna szybka pomoc)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karolinator, Wrzesień 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. karolinator

    karolinator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam telewizor LCD TOSHIBA 32C3035D. Konsole mam podłączone zwykłym kablem kompozytowym i format obrazu PAL-50. Chce zagrać w grę Alan Wake, ale muszę mieć format PAL-60. Ustawiam to i cały obraz drga. Co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Może telewizor nie obsługuje PAL 60? U mnie tak było na starym CRT. Z tym się nic chyba nie da zrobić oprócz podpięcia innym kablem
     
  4. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    A dales obraz panoramiczny?
     
  5. karolinator

    karolinator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak obraz jest ustawiony panoramiczny, i dalej ustawiając PAL-60 wszystko drga. Dodam, że na PAL-50 wszystko jest ok.Co zrobić? POMOCY!
     
  6. karolinator

    karolinator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie nie może być ten bo to jest do PS2 :] Ten telewizor przecież ma HDMI więc jak masz konsole z takim wejściem to podpinaj takim kablem. Jak napisałem telewizor widocznie nie obsługuje PAL-60
     
  8. karolinator

    karolinator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy dobrze rozumiem, że jeżeli podłącze kablem HDMI wszystko na 100% będzie okej?
     
  9. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Powinno, ja mam podpięty HDMI i nie ma opcji wyboru PAL tylko zmienia się rozdzielczość np: 1366x768, 1920x1080 itp.
     
  10. karolinator

    karolinator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. karolinator

    karolinator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a ja mam kabel za 6 zl i tez dziala, przy HDMI kabel nie ma znaczenia co bylo juz pisane na forum miliony razy...
     
  14. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Kabel hdmi najtanszy- nie ma znaczenia. Roznica jest dopiero w kablach vga.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  15. JaDCorbeN

    JaDCorbeN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Elbing
    Każdy kabel będzie dobry, aby nie był za długi :D Ja używam zwykłego kabla z EURO RTV za jakieś 50 zł i jest OK ostatecznie to przesył cyfrowy więc w zasadzie ważne jest ekranowanie kabla aby nie był narażony na zakłócenia zewnętrzne.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum