1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zwykle... 50Hz TV

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Krizzo, Marzec 3, 2009.

  1. Krizzo

    Krizzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wielu u żytkowników tego forum, zamierzam dokupić xboxa do kineskopowego TV. I tu jest problem - czy przy 50 Hz da się grać?
    Nie chodzi mi tu już o samą grafikę w sensie "piękności", lecz, np. o to czy nie będą mi się wyświetlać jakieś ząbki itd.

    I czy jest jakiś sposób dostosowania tego, np. zmienienie ustawień TV lub Xa.

    P.S: TV to 4-letni kineskopowy JVC 50Hz 29".
    P.S2: Chicałbym jeszcze dodać (jeśli to coś zmienia), że zamierzam podłączyć przez kabel EURO.

    Daję dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    jest. a i zmienic na 60hz tez mozesz bo ja tak robilem przy swoim starym tiviku.
     
  4. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    tak, tak, tak
    Jaaa.... ile jeszcze tych tematów 50Hz bedzie? :p
     
  5. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    dozbieraj kase i kup monitor najlepsze rozwiazanie.Ja mam tv 50 Hz da sie grac.
     
  6. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Ale na niektórych TV 50Hz nie pograsz w gry które wymagają tv 60Hz, po prostu się nie uruchomią.
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ile razy mozna psac to samo boze./
     
  8. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    jak masz zamiar kupic / pograc na piracie to wejdz na allegor i popatrz na okladce w niektorych grach pisze ze wymagane 60 hz (taki symbol telewizora w srodku bedzie napisane 60 hz)a jesli tego nie bedzie to gra obsluguje 50 hz
     
  9. Simonldz

    Simonldz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja dodam od siebie, że kupiłem Mass Effect na opakowaniu pisze 60 hz i uruchomiłem go na moim tv z 2003 i nie jest to żadna plazma tylko zwykły tv:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum