1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka gra zajmuje najmniej na xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pawel1924, Wrzesień 9, 2010.

  1. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, udało mi się przerobić xboxa 360 pod dosem programem dosflash.
    Mam teraz flash ixtream LT

    Wszystko poszło dobrze, włączałem grę oryginalną i działa (czyli napęd nie padł)

    Teraz czas sprawdzić grę ?(kopię zapasową)

    I tu moje pytanie jaką znacie grę nie ważne z jaką tematyką ważne żeby jak najmniej zajmowała bo chcę ją ściągnąć na internecie radiowym.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma takiej :(
    każda ma 7gb żeby cię nie zbanowali na livie.
    Może istnieje taka okrojona ale się z taką nie spotkałem
     
  4. Outsider

    Outsider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    FIFA Street 3 zajmuje na dysku bodajże 2,2GB.
     
  5. Tallkido

    Tallkido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York City
    aracaracde chyba malo zajuma reszta to w ch sam zobacz w zatoce :(
     
  6. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej, dzięki za odpowiedzi :)

    Mam mały problem,a więc podłączyłem xboxa do monitora kablem oryginalnym component. I mogę mieć tylko ustawiony obraz 420p(chyba) gdy chę zmienić na 720 1080i czy 1080p, wyskakuje obraz czy chcę zachować zmiany, jak kliknę tak to obraz wyłącza się i po chwili wraca do 420p
     
  7. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    NA dysku może i tyle zajmuje ale jak będzie chciał ściągnąć to obraz i tak będzie ważył 7gb.
     
  8. taq7789

    taq7789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Kabel nie kompatybilny z monitorem/tv. Podaj nazwę monitora i model
     
  9. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Widocznie twój monitor nie obsługuje powyżej 420p ...
     
  10. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    :) A znasz taki monitor co nie obsługuje powyżej 420 ???

    Monitor to Gateway FPD-2485W, bez problemu powinien poradzić sobie z Full HD.

    Podłączyłem go componentem czyli trzy kabelki (zielony, czerwony i niebieski(chyba)),
    To powinienem móc uzyskać dużą rozdziałkę.

    Czy xbox podczas zmiany rozdziałki zmienia też Hz???

    Bo może tu leży problem??
     
  11. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli chodzi o gre, to ściągnij jakąś porządną bo co Ci da ściąganie gry która ma 2Gb jak i tak ściagniesz potem inną żeby pograć.
     
  12. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    na tym kablu nie uzyskasz hd
     
  13. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesteś pewny??? Na kablu composite na pewno nie ale ja używam component a na nim się da.

    Poza tym ja nie mogę wybrać żadnej innej rozdziałki od 420p, nawet 720p
     
  14. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    ale musisz podłączyć przez 5 czinczów wtedy uzyskasz HD a przez 3 czincze uzyskasz tylko SD
     
  15. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hm.... widzę że mi nie pomożecie bo jakoś słabo się znacie.

    Przewód zostawcie w spokoju. Jak macie jakieś rady to najlepiej dotyczące xboxa a nie kabla.

    Powiem ponownie : nie ma kabla z 5 wtykami ..... to znaczy jest ale 3 są sygnałowe a 2 pozostałe (czerwony biały) to sygnał audio stereo.

    Dodatkowy przewód żółty to composite - najgorsza jakość.

    Natomiast na przewodzie component (3 przewody - czerwony, zilony, niebieski) jest możliwość przesłania sygnału HD ale może coś w xboxie jest źle w opcjach czy coś
     
  16. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już doszedłem do tego....


    Az dziw że nikt nie umiał mi pomóc.

    A rozwiązania jest takie: na kablu przy wtyczce do xboxa jest przełącznik z tv na hdtv i wystarczyło przełączyć. Teraz śmiga fHd

    nie mniej jednak dziękuję wszystkim wypowiadającym się w tym temacie :)
     
  17. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to gratuluję magicznego kabla - 3 chincze i masz hd - ok - niech Ci będzie
     
  18. rexXxio

    rexXxio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TG
    Co? Jak po chinchu puscic hd? Albo jestem jakis glupi ale zawsze sadzilem ze musi byc kabel HDMI.
     
  19. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  20. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    koleś to że przesyła to nie znaczy że uzyskasz HD, weź podłącz sobie konsolke do tv z hd kablem hdmi. wtedy zobaczysz co oznacza HD. jak połączysz kablem componet konsolke to może i będziesz miał rozdzielczość hd ale nie jakość
     
  21. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja myślę koleś że różnicy nie widać.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum