1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka kartka

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez muniek110, Wrzesień 13, 2009.

  1. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam
    Chce podlaczyć x'a do neta za pomoca kompa. Z czego wiem to musze kupic do kompa karte sieciowa. Mam karte sieciowa bezprzewodowa ale tam nie ma wyjscia ethernet. Jaki koszt to by był jakbym chcial kupic taka z wyjsciem ethernet?
    pozdro for all
    EDYTA
    http://allegro.pl/item738970914_promocja_karta_sieciowa_pci_1_x_rj45_10_100mbp.html
    to będzie git?
    układ mam taki:
    modem - router - komp.
    i chce miec obok.
    to poprostu mam takie cos wmontowac i podlaczam kablem ethernet do x'a i bedzie git tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz router to nie mozesz xboxsa bezpośrednio pod router??? po co kombinowac
     
  4. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    bo router mam stosunkowo daleko od kompa i do kompa leci cholernie długi kabel i nie chce 2 razy kupować takiego kabla
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Skoro nalegasz na tą karte sieciową no to idź do pierwszego lepszego komputerowego sklepu i poproś o najtańszą kartę sieciową (za 10zł już znajdziesz), bo na allegro dasz 10 za karte i 15 za przesyłkę ^^
     
  6. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ok do zamkniecia
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    i zmostkuj polaczenia. wszystko zrobi sie automatycznie
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ja na allegro za symboliczną 1-dną złotówkę wylicytowałem :D
    aż mi głupio było jak gościowi osobiście płaciłem :cool:
     
  9. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    a ze tak spytam
    co mam srobic zeby zmostkowac polaczenie?
     
  10. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Jak masz z routera długi kabel do kompa, to obok kompa postaw switch lub hub (ale nie polecam, lepiej switch). Kilkanaście zł kupisz ten sprzęt. Potem z niego osobne kable do kompa i konsoli. Dzięki temu nie bedziesz musial mieć włączonego kompa żeby mieć neta na X.
     
  11. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ale typ z GRALA powiedzial mi ze do switcha potrzebne jest kilka ip czy cos.
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    router ci załatwia juz te klika ip
     
  13. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
Wczytywanie...

Poleć forum