1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką konsole wybrać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HaKKuN, Luty 8, 2010.

  1. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam! Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o konsole XBOX360 i chciałbym się od was dowiedzieć jaką konsole kupić - jeśli możecie to dajcie linki z konsolą na allegro (700-750 zł), ale żeby była DOBRA (możliwość przeróbki itd.).

    Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
  4. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Hmm... Zainteresowałem się tą pierwszą. Czy jest dobra? Ile będzie kosztowała przeróbka? Ma HDMI? I czy pójdą najnowsze gry?

    A i jak mam grać w gry z kumplami? Bo po kupnie konsoli chcielibyśmy pograć na trzech/czterech ale tam nie ma czterech wejść w XBOX360.
     
  5. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    1.Ma hdmi
    2.jest możliwość przeróbki
    3.pójdą najnowsze gry
    4. jest mozliwość podłączenia 4 padów bezprzewodowych (1 w zestawie)
    5.Jest dobra
     
  6. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Ta pierwsza jest dobra jak nie chcesz dysku
    Ta wersja na pewno powinna mieć chyba że sprzedawca nie da
    Na pewno pójdą najnowsze gry
    Żeby pograć z kumplami pograć to musisz kupić 4 pady a pady są bezprzewodowe i niema wejścia do padów chyba że przewodowe
     
  7. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A żeby nie spamować to napisze tutaj: po przeczytaniu tematu o przeróbce xboxa360 (zapomniałem jak się nazywał temat i gdzie był <lol>) zacząłem się bać przerabiać konsole. Chcę ją przerobić tylko i wyłącznie żeby ściągnąć kilka gier i grać z kumplami w nie, lub nawet przez neta. Napiszcie czy opłaca mi się ją przerabiać i ile to kosztuje.

    A i co daje ten dysk skoro gry miałbym na płycie??
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Przeróbka kosztuje gdzieś od 50 zł a przez neta to zapomnij, że sobie pograsz bo prędzej banana złapiesz.Dysk jest po to aby można było te gry na nim instalować i wtedy napęd mniej pracuje.
     
  9. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ok dzięki. A można grać w COD 4 MW 2 na 3 graczy na xbox360?

    A i czy ktoś mógłby wymienić gry strzelaninki, w które można grać we 3/4 lub więcej?

    PS.
    A jak dostane bana to będę mógł się odbanować czy coś w tym stylu czy już na zawsze dostane?
     
  10. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    nie opłaca się przerabiać, bo gry używki nie są aż tak drogie a gra on line - bezcenna
     
  11. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Ja mam przerobioną i moge Ci powiedzieć ze az tak strasznie nie jest bez liva (gry przez internet) .
    Nie musisz kupować gier za 200 zł wystarczy ją sciągnąc , kupic płyte DL (najlepiej verbatim ) i wypalic . :)
    Nic trudnego.
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz odblokować dysk i to wszystko.

    Tak pograsz z kumplami we cztery osoby.
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jeżeli tego bana dostaniesz to już go nie odbanujesz a jak dostaniesz tego bana to wtedy nie możesz instalować sobie gier na dysku, ale za kilka złotych może ci ktoś go odblokować więc ja ci polecam nie podłączać konsoli do XBL z przeróbką tylko aktualizować go za pomocą pendriva.
     
  14. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    No to jeszcze odpowiedzcie na tamte pytania co wcześniej w poście napisałem i teraz inne pytanie . Moglibyście dać link do poradnika jak wypalić tą płytę z grą, bo nie wiem czy nagrać dysk z danymi, czy w .ISO, czy wypakować itd. ??

    @edit
    A i czy ktoś mógłby wymienić gry strzelaninki, w które można grać we 3/4 lub więcej na jednej konsoli?
     
  15. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  16. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
  17. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    No to jeszcze żeby nie spamować to napisze: natknąłem się na necie na grę Risen na x360, która zajmuje 6-7 GB - jakim cudem to się zmieści na płycie DVD? Chciałbym to ściągnąć i nagrać, ale nie wiem jak by to mogło się zmieścić na płycie.
     
  18. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
  19. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Mam trzech kolegów w klasie którzy mają Xbox-a 360 z wgranym iXtreme LT (od oficjalnej premiery) i jak narazie do dzisiaj cisną na XBL. Nie wiem co będzie jutro ale myślę ze do wakacji na dobrych kopiach będzie można normalnie pykać (tak mi napisał koleżka od przeróbek napędów)
     
  20. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    O mam jeszcze 2 pytania:

    1. Co do tej możliwości grania we 4 na jednej konsoli to ja nie wiem jak to jest możliwe, skoro jak patrzałem zdjęcia xbox 360 w google to tam są tylko 2 wejścia na memory card, więc ciekawe gdzie podłącze chociaż jednego bezprzewodowego pada?

    2. Jaką/i opłaca się mieć wersje konsoli (np. elite) i frimware? A i czy jak przerobie xbox 360 i zaktualizuje frimware to już nie będę mieć przeróbki??
     
  21. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    1.Pady bezprzewodowe to " bez przewodu". Możesz podłączyć 4, ich obecność będą wskazywały zielone lampki wokół przycisku na konsoli (on\off)

    2.Najlepiej Elite, ponieważ w zestawie masz dysk twardy o pojemności 120GB lub 250 i chyba kabel HDMI ale nie jestem w 100% pewny jak teraz jest.
    Najlepiej teraz przerobić na iXtreme LT bo obsługuje wszystkie WAVE i jak na razie można grać na XBL.
    Jak zaktualizujesz firmware to nie stracisz przeróbki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum