1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką mam płytę główną.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez WithheldRug578, Styczeń 26, 2013.

  1. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Chciałbym wiedzieć jaką mam płytę główną. Mój xbox slim wyprodukowany 4 lipca 2012. I czy w slimach występuje rrod, pytam dla tego iż parę miechów temu na moim premium wyskoczył rrod.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Jaką mam płytę główną.

    to jest slim wiec rrod nie wystapi

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    No to już wiem ale jaką mam płytę?
     
  5. olej-xbox360

    olej-xbox360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Jaką mam płytę główną.

    Masz Corone

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. skuterpl2

    skuterpl2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mońki
    Witam, kupilem xboxa 360 core, jaspera, lite on, czy ma on szybka szanse na jakiekolwiek awarie?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    znikome szanse na awarie
     
  9. skuterpl2

    skuterpl2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mońki
    Tigra,mógłbyś powiedzieć dlaczego?W necie się naczytałem,że to jest najstarsza wersja xbox'a i dlatego jest bardzo mocno awaryjna
    EDIT:ps. Słyszałem również,że już nie banują od roku na live, a przy LT.3.0 wogóle
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Jaką mam płytę główną.

    Zdecyduj sie czy to jasper czy wersja core z plyta glowna xenn.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Jeśli masz jaspera no to nie jest tragedia , a jeśli falcon xenon zephyr to lepiej sprzedaj go i kup slima , lub jaspera.
     
  12. skuterpl2

    skuterpl2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mońki
    Kupiłem core jaspera v4 z kwietnia 2009 roku.Ma ona wejście na dysk ? .A wracając do tego live'a
     
  13. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    A czasami nie chciałeś napisać że kupiłeś Xbox w wersji Arcade z płytą główną Jasper ^.^ ?
     
  14. skuterpl2

    skuterpl2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mońki
    360 Core PAL 2009-07-14 00NA NA 74850C Philips-LiteOn 16D2S Jasper (v4) Yes Delta Poland N/A Whitewolf None

    edit:Lipca :D
     
  15. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    masz taką samą date produkcji co moja konsolka . tylko numer napędu masz inny ja miałem chyba LiteOn 83850c albo się mylę :/
     
  16. skuterpl2

    skuterpl2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mońki
    I co nieźle działa?, daj nr gg. na priv,nie bdmy tu spamowac, bo mi znowu posty pousuwają.
     
  17. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
  18. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    To źle słyszałeś bo banują . Mój kumpel myślał że jest takim cwaniakiem że jak ma lt to może podłączyć się z live i za jakieś 1.5 min komunikat ,, Ta konsola została zablokowana"
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Jaką mam płytę główną.

    "Tato, a Marcin powiedział" banow od 2009 roku nie bylo za flash napędu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  20. skuterpl2

    skuterpl2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mońki
    Czyli jest wkoncu ten ban czy nie ? :D
     
  21. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Jaką mam płytę główną.

    Za Lt narazie nie ma bana.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
Wczytywanie...

Poleć forum