1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką mam przeróbkę. Fifa 11 PL i Dirt3 nie dziłają.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iLaSkA, Maj 25, 2011.

  1. iLaSkA

    iLaSkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Mam jednego z pierwszych xboxów 360. Jest to wersja Premium. Kupiłem używanego 1,5 roku temu i w lutym 2010 robiłem przeróbkę. Nie wiem co to było ale człowiek pytał o kolorki kabelków napędu przed przeróbką. Problemów nie było i wszystkie gry działały. Pierwszy problem zauważyłem przy odpaleniu Fify11 PL (kupiłem w końcu oryginał). Teraz chcę wypalić Dirta 3 i pojawia mi sie logo xboxa po odpaleniu plytki. Zmieniłem wave na wersje 3 ale nie przepuściłem przez abgx. Mimo zmiany problem jest taki sam. Nie wiem jak przygotować ten obraz aby działał na mojej konsoli. Wyciag z tego programu dla Dirta 3 (http://h6.abload.de/img/20_093457w7dc.png).

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    musisz zrobic aktualke na lt+1.1,ale polecam poczekac na nowy firmware jednak bo napewno wydzie za niedlugo
     
  4. iLaSkA

    iLaSkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    A nie ma jakiejś możliwości zpatchowania aktualnego obrazu do czasu pojawienia się kolejnego updatu?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie ale musisz wiedziec jaka masz przerobke :)
     
  6. iLaSkA

    iLaSkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    a jak to ustalić:). Mam gry, które mi działają i xboxa:). Pamiętam, że przeróbka była robiona w zimie 2010:)
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wrzuć działającą grę do napędu w kompie.
    Przeskanuj ABGX - "Input" wybierz "Burned DVD" .
    I porównasz sobie z niedziałającym obrazem zwłaszcza jaki Wawe .
    Dirta 3 do takiego samego Wawe i powinno być ok.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tylko pamiętaj o updacie dasha który jest w dircie...chodzi o to ze jak zmienisz wave to nie zaktualizujesz dasha........chyba że już masz ten którego dirt wymaga
     
Wczytywanie...

Poleć forum