1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką mam przeróbke?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomek1996, Grudzień 21, 2013.

  1. Tomek1996

    Tomek1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wczoraj przerobiłem Sobie xboxa na Lt+ problem z tym ze nie wiem jaki tam jest, gdyż nie odczytuje on płyt LT+ 3.0 ani też LT+ 2.0. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Co masz na myśli nie odczytuje. Wrzucasz płytę do czytnika i co...?

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  4. Tomek1996

    Tomek1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisze że nierozpoznany dysk i przy jednej i drugiej płytce. Na płycie nie ma ani śladu.
     
  5. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Wydaje mi się, że laser padł. Gry które chcesz odpalić działały kiedyś?

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  6. Tomek1996

    Tomek1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeróbkę mam od wczoraj. Oryginalne gry działają normalnie, a nagrane dziś nie .
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie wiesz na co przerabiałeś ??
    Może ktoś Ci przerabiał , spytaj jego co ci tam wgrał :D
     
  8. Tomek1996

    Tomek1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właściwie to mój Tata przerabiał i nie zapytał w poniedziałek podejdzie i spyta. Przed chwilą odpaliła Fifa 14 na lt 2.0 odczytywała się długo a później błąd ten sam co na początku :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum