1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką mam przeróbke?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PanJan, Maj 22, 2011.

  1. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o to, aby ktoś powiedział mi jaką mam przeróbkę.

    Sprawa wygląda tak:Nigdy gier nie patchowałem, tylko zwyczajnie nagrywalem ImgBurn.Gdy chce włączyć gry z AP25 konsola się zawiesza i pojawia się czarny ekran.
    Flashowałem u gościa w Bydgoszczy na przełomie styczeń/luty.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wgrywales patche do gier z AP?
    dobra. gier nie patchowales. wiec masz albo LT albo LT+ niepamietam czy w tamtym okresie bylo juz LT+. zeby to srpawdzic trzeba by nagrac gre z AP25 + patch na AP. jezeli ruszy to bedzie to LT+
     
  4. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, bo gdy je nagrywałem jeszcze nie wiedziałem co to Ap i zaskoczyłem się tym czarnym ekranem


    Wielkie Dzięki
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wiec nagraj gre ktore posiada AP + patch AP i kuknij. jezeli LT+ zostalo wydane w grudniu '10 to powinienes je miec
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, Masz lt+. Carny ekran i zawiech oznacza ze masz LT+ i gre bez patcha ap25. Musisz dodac patch do gry i dopiero nagrac.
     
  7. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na 100% lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum