1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka nagrywarka oprocz ihasa 124 b ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jary1982, Listopad 15, 2013.

  1. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaka nagrywarke kupic oprocz ihasa 124 b zeby nagrywała prawidłowo płyty???
    Dziękuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    IHasa rev. B
    Tylko

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko ze juz ja trudno kupic :(
     
  5. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Nieee, na allegro jest tego pełno

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazłem tylko jedna za 220 zł i to uzywana, mozesz podac link ??
     
  7. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Takie są ceny, chodź 220 zl to troche przesądzona cena..
    Poszukaj

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem i niestety jest tylko ta jedna :(
     
  9. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Akurat teraz jest tylko jedna...
    Trzeba poczekać, albo kupic normalnego iHasa i przerobić

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myśle ze wymysla jakas inna nagrywarke zeby nagrywała normalnei płyty ( pod lt3 )
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Jesli chcesz bezpiecznie grac na multi i miec pewność ze dobrze nagrales plyte - tylko iHas B

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  13. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Potwierdzam obecnie z kolegą wypalam na iHAS 124 rev.E + najnowszy Imgburn + verbatim i wypaliło się ok, do tego śmiga z dysku bez problemu.
    Za nagrywarkę zapłaciłem 70 zł...
     
  14. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak nie chce grać przez multi, tylko nagrywać płyty ( czasem instalować ) mam ihasa ale 120 ( bez b )
     
  15. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Wtedy mozesz nagrac gre w 97% i sie wkur..przy okazji:p
    Jest takie cos jak payload tool ale nie wiem nie korzystałem ale mozesz spróbowac:)
    Swoją droga uzywany ihas za ponad 2 sety?Eh trzeba bylo kupic hurtowo z 30 i i sie teraz nachapać:p
     
  16. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A np gry XD2 da się nagrać zwykła ?? Bo nagrywałem jakąs i podczas weryfikacji wyskakiwał w połowie błąd i jak włożyłem do konsoli do pisało - przetrzyj płyte sciereczka, a nagrywałem na verbatimach.

    Edit:

    acha mam ihas 120 x
     
  17. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
  18. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie próbowałem nagrywać, niby się nagrała ale przy weryfikacji wyskoczył błąd

    Edit:

    Posiadam LT3 i tam pisze ze musi byc IHAS 124 b
     
  19. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    przy XGD 2 weryfikacja zbędna jest:D
    uzywaj opcjii edytuj jak nie ja to kto inny cie upomni:D
     
  20. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak biore zmien typ ksiegi i wybieram liteon i zmieniam tryb na Napęd (dla DVD+R DL ) to pisze pod spodem NIEZNANY i dalej Powód: Invalid Field in CDB, nie wyskakuje mi zadne trucate.
    Nagrywać tak jak jest zalecane na 2,4 czy 4x ? Z OPC czy nie ??? Bo zaznaczyłem tak jak w poradniku 2,4 i OPC
     
Wczytywanie...

Poleć forum