1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka nagrywarka.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShiZZeRR, Wrzesień 20, 2013.

  1. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Witam chciałbym móc sobie nagrywać każdą grę pod mojego LT3.0 i chcę kupić przez allegro nagrywarkę jaką kupić do nagrywania każdej gry?I czy każda nagrywarka pasuje do każdego kompa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    to tak jezeli w twojej miejscowosci jest komputronik to mozesz kupic ihasa versja c za 70 zł u nich , ja mam rewizje d i nagrywam bez problemu tylko ustawienia są inne troche , mozesz po chodzic po sklepach komputerowych i popytać i moze znjadziesz rev b bo na allegrogo to naprawde jest drogo
     
  4. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    aaa i ihas to nagrywarka na sata więc musisz miec sata w kompie
     
  5. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
  6. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Raczej mam ata później sprawdzę czyli ta co podał szczupakoff będzie dobra?
     
  7. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    powiem ci tak sprawdz opinie tam na stronie osoby ktory maja co pisza , działa tylko przez burner max payload , jak uda ci sie znalezc b gdzis u sibeie w sklepie komputerowym to bierz :) a jak nie to kazdy ihas 124 bedzie ok ja mam d i nagrywam wszystko bez problemu kwestia ustawien dopasowania jak bedziesz mial d to ci dam swoje ustawienia u mnie lux kazda plyte nagrywam zx predkoscia 4x
     
  8. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Ok to jutro pójdę do komputronika i zamówię b a jak nie będzie to d lub inną byle by 124 tak?
     
  9. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    najlepiej zajdz do kilku sklepów moze gdzies tanije maja , w komputroniku maja c , ja kupiłem d za 75 zł na poczatku mialem problem z ustawieniami ale jak juz ustawiłem to dziala wszystko bez lipy , nagrywalem ostatnio gta V z 10 razy i kazda dziala i wczesniej z 20 gier tez dzialaja kazda na dysk idzie jak to verbatim to na 100% na dysk sie zgrywa
     
  10. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Chodzi mi o jednoznaczną odpowiedź :p Lepiej kupić c czy d ? Gdybym zamówił d pomożesz mi z ustawieniami?
     
  11. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    wyśle ci moje ustawienia , nie ma najmniejszego problemu sam nagrywam d więc mam wszystko sprawdzone , najlepiej niby jest miec b ale nagrywałem na d i na du dzialaa burner max payload i na c tez dziala tylko na c nie nagrywałem . ustawienia pozniej wrzuce tu bo nie jestem u siebie teraz
     
  12. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    a jesli chodzi o konkretna odpowiedz to kupuj ihasa 124 b lub c lub d lub du jaka bedzie dostepna i ktora tansza bedzie
     
  13. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
  14. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    tutaj maja c ale bedzie ok ludzie tym nagrywaja ale i tak proponuje ci zebys najpierw przeszedł sie po sklepach popytał moze cos ttaniej znajdziesz albo w tej cenie revizje b dostaniesz nigdy nic nie wiadomo warto sprobowac mysle ja uzywam d i du
     
  15. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak
     
  17. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Ok czyli mogę bez obaw kupować i podłączyć do kompa i nagrywać ? :D (wole się upewnić bo jeśli tak to biorę tą)
     
  18. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    bedziesz musial wgrac do nagrywarki odpowiednie fw i musisz sata w kompie miec i tak wtedy zostanie ustawic ci img burn i bedziesz mial juz wszystko ok
     
  19. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    No a ja mam ATA i co teraz? W ogłoszeniu jest napisane że nagrywarka posiada wejście ATA(SATA)?
     
  20. ShiZZeRR

    ShiZZeRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    @ref
     
Wczytywanie...

Poleć forum