1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaką nagrywarkę posiadacie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez jarko74, Grudzień 30, 2007.

  1. jarko74

    jarko74 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2007
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witajcie
    jako jednego nie ma takiego tematu szukałem (no chyba że nie dokładnie)
    proszę was o zagłosowanie jakie macie nagrywarki i nie macie problemów z wypalaniem kopii zapasowych
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piki

    Piki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    Yyy, w ankiecie brakuje LG. Ja mam LG. Problemów z wypalaniem kopii nie mam. Modelu nie znam (i nie chce mi się sprawdzać), ale kupiłem ją jakoś w tym roku. :p
     
  4. bartos90

    bartos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2007
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    Również posiadam nagrywarkę LG model GSA-H44N i żadnych problemów z nagrywaniem kopii nie mam.
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    Ja nagrywam pioneerem no nie powiem bo mam dziwne wrażenie że słabo czyta zwykłe dvd ale nagrywa wyśmienicie.
     
  6. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    ja nagrywam na laptopie i mam bodajze nagrywarke philipsa albo panasonic, nie jestem pewny a na stacjonarce samsung, oczywiscie na lapie bede gierki wypalał bo lepsza :)
     
  7. WieczorniX

    WieczorniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    witam!
    Ja mam nagrywarkę ASUSA i dopiero mam zamiar nagrywać nią kopie zapasowe. Czy ktoś nagrywa nagrywarką tej firmy i czy nie ma problemów?? Proszę o odpowiedź. Z góry dzięki!
     
  8. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    asus to odsc malo znana firma wiec raczej nikt Ci nie odpowie

    najlepsza nagrywarka do x360 to oczywiscie pioneer
     
  9. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    Ja mam ASUSA i moim zdaniem bardzo dobra nagrywara do gier na X360 :) Tylko jaki model posiadasz ? :D Mi się niechce sprawdzać :D
     
  10. WieczorniX

    WieczorniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    Dawno mnie nie było... mam model ASUS DRW-1608P2S.
    Trzeba wcześniej coś przestawiać i kombinować w ustawieniach itp w przypadku jakichkolwiek nagrywarek tej firmy??
     
  11. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    nie, robisz to co na kazdej innej nagrywace jedynie w przypadku pionnera warto wlaczyc kalibracje mocy lasera
     
  12. WieczorniX

    WieczorniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    ok, dzięki, czyli nie muszę się bawić w jakieś grzebanie w ustawieniach, wystarczy zrobić to co w temacie "nagrywanie kopii zapasowych" i tyle... Już we wtorek, jak tylko przyjdzie konsolka to dam znać jak nagrywarka daje rade...
     
  13. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    nie, musisz jeszcze zaktualizowac firmware (ale kazdy kto wypala plyty to wie ze jest obowiazkiem...)
     
  14. WieczorniX

    WieczorniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: jaką nagrywarkę posiadacie

    sorry że to tak poza tematem, ale próbowałem aktualizować firmware nagrywarki przez program imgburn ale nie chce mi nic znaleźć... Podalo że moja aktualna wersja to 1.37. Będę próbował dalej bo stronka sie nie chce załadować. Nie wiem co jest grane. W jaki sposób mogę jeszcze zaktualizować firmware nagrywarki??
    Z góry dzięki za pomoc. A tak przy okazji to będą moje pierwsze nagrane gry więc dlatego taki problemowy jestem.


    Haha!! Dzięki za pomoc z tym biosem grzech1991! Wypaliłem dziś na moim Asusie giere (i to jeszcze na płycie Platinum bo lepszej na moim zadupiu nie mogłem dziś dostać) i wszystko śmiga jak siemasz!! Jutro nagrywam dalej i młuce na nowym Xsie!!
     
  15. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taka sprawe czy na lapku tez moge wypalic gierki bo słyszałem plote ze nie
     
  16. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    Japonski Pioneer 216D i plytki Japonskie Emtec nic cie nigdy nie zawiedzie nagrywane x 4 zawsze odczyty w konsoli pelen kozak
     
  17. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    A ja mam nagrywarke TEAC i swietnie sie nagrywa,0 errorów i w napędzie smiga elegancko :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum