1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka neostrada mi odpali ??? bardzo pilne

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ustach, Luty 16, 2011.

  1. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Witam To moje staty z liveboxa.
    Obecnie mam 1mb. Jaką max neo moge na tym pociągnąć?

    Stan linii ADSL Podniesiony
    Standard ADSL G992_1_A
    Szybkość wysyłania 320
    Szybkość pobierania 5312
    Tłumienie Bliski koniec : 20.0 (dB)
    Odległy koniec : 7.0 (dB)
    Sygnał/Szum Bliski koniec : 13 (dB)
    Odległy koniec : 25 (dB)
    Liczba błędnych pakietów 0
    Firmware 0xe15080a
    Błędne sek. w okresie 15 min 0
    Błędy CRC 0
    Błędne sek. w okresie 1 dnia 0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zadzwon na infolinie to Ci powiedza ile.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Oni tam na pałe walą. Nie patrza na statsy.

    Edek
    Sympatyczna kobieta powiedziała, że 6mb pójdzie. Szkoda, bo chciałem chociaż 10mb.
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    tak jak mojemu znajomemu dali jakiś badziewny modem i mu rozłączało i wiecznie jakieś problemy, wziął 1 mega, to powiedzieli że trzeba będzie zmniejszyć prędkość, zamieniłem z nim się modemami i mu bez problemu śmiga, więc widze, że oni sami w tej neostradzie nie bardzo mają pojęcie :D





    Sent from my kalkulator
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dzwoniłem raz do nich powiedzieli że śmignie 1mbps a nie działało wogóle :) Na infolinii oszukują ;)
     
  7. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Wziąłem 6 mega i smiga. Ciekawe czy więcej nie poszłoby bo bym sie wkurzył, że taki mały wziąłem
     
  8. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Różnie z tym jest - mam dsl 4mbit (zmieniam na neo 10mbit od marca) i zrywało połączenie (okazało się że modem tepsy ssał). Przyjechali "spece" z telekomunizacji - "panie, linia jest tragiczna i dlatego zrywa. Trzeba zmniejszyć na dsl 2mbit". Ja mu na to "zmień Pan ***** ten modem to pogadamy". Zmienił. Chodzi od roku bez jednej zwiechy czy zerwania. W tepsie mówią teraz że nawet 10mbit mi pójdzie a nic przy kablach nie robili.(z parametrów lini wywnioskowali a dzwoniłem kolejno do 3 różnych konsultantów). Zobaczymy.
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Bierz max ile chcesz, a jak nie będzie hulać to aneks piszesz i Ci zmniejszają prędkość i obniżają fakturę :)
    Ja wziąłem w ciemno 20mbps, a max 14mbps szło więc teraz mam 10mbps.
     
  10. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Dokładnie tak jak poprzednik, jezeli jeszcze masz troche czasu to zmień! Weź największą i testuj! Polecam nowego LiveBoxa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum