1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką pamięc dokupić do xbox 360 slim??(Równierz inne pytania)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Corexx98, Wrzesień 23, 2013.

  1. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was serdecznie posiadam xboxa 360 slim 4gb i planuje go przerobić tylko będę wgrywał chip więc gry z płyt i tak nie będą działać dlatego potrzebuje przenośna pamięć i teraz czy lepiej kupić sobie jakiegoś pen drive 32gb czy przenośny dysk twardy.Nie chce pakować dużo gier ale zależy mi głównie na GTA V wie ktoś przy okazji ile zajmuje na xboxa,co lepiej kupić przenośny dysk czy pen drive.Jeszcze koleś od przerabiania konsoli powiedział że mi to wszystko ustawi to fat 32 i inne ****rele ale czy ja bez pamięci w xboxie bo przypominam mam 4gb będę mogł grać w np w gta V ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kunus1

    kunus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zaklików
    Pewnie nie będziesz mógł na tym 4gb grać. Kup sobie dysk przenośny lepszy od pendrive. Albo dysk 20gb do xboxa kosztuje około 40zł a w gta pograsz spokojnie.
     
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pamietaj jak chcesz tam zrobić rgh to nie pograsz online, jak lt 3.0 to online pójdzie. Jak chcesz gta tylko to dokup pendrive 16gb. Dysku przenośnego nie kupuj bo wykryje tylko i tak 20gb. Jak kupować dysk to do xboxa 360 (pojemności 20,40,60,120,160,320gb).
     
  5. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi nie zależy żeby grać online.A ty Mistic jak uważasz będę mógł zagrać w gta na xbox slime 4gb
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do instalacji jest wymagany pendrive 16gb lub dysk bo nie ruszy. Bo się instalują dane.
     
  7. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli muszę tylko kupić pen drive pamięci do xboxa już nie.Kupie pen drive 16 gb i można grać na xbox 4gb jak włoże pena ?? ;D
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tam się instaluje coś 7,9gb chyba więc 16gb bo na 8gb się nie zmieści. Możesz spróbować nie testowałem czy się da na 4gb.
     
  9. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak kupię pena 32gb to coś pomoże ??
     
  10. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To ci starczy tylko w tej cenie tego pendrive kupisz już dość duży dysk do xboxa. Chyba ,że już kupiłeś pendrive takiego albo masz.
     
  11. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale dysk na dysk do xboxa jak wrzucę grę da się go do pc podłączyć (nie znam się ;p )
     
Wczytywanie...

Poleć forum