1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka płyta główja?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ZerOFXP, Styczeń 9, 2010.

  1. ZerOFXP

    ZerOFXP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , posiadam xbox 360 w który ma całkowicie ,,uszkodzoną'' płytę główną i teraz mam pytanie czy moge do niego wsadzić obojętnie jaką płytę główną (np Falcon) od xbox 360? i czy przełożenie tego można wykonać samemu? chodzi o to czy jest to trudne

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Jeśli masz obudowę z HDMI to możesz wsadzić w nią wnętrzności falcona albo jaspera. Trudne to nie jest wystarczy śrubokręt i spinka do włosów.
     
  4. ZerOFXP

    ZerOFXP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie posiada HDMI
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    To czyli Zephyr lub Opus
     
  6. ZerOFXP

    ZerOFXP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli moge wlozyc inną płyte? chce wsadzic płyte Falcon do obudowy Zephyr/Xenon (data produkcji 2006.11.11) w której znajduje sie juz napęd DVD
     
  7. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Do obudowy z HDMI mozesz wrzucić Falcony i Jaspery, do obudowy bez HDMI zephyry lub opusy
     
  8. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Zephyr jest tez z wyj HDMI ;)
     
  9. ZerOFXP

    ZerOFXP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie moge przelozyc?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Mozesz wlozyc kazda. z tym ze jesli masz obudowe bez hdmi to musialnys z tylu w metalowej i plastikowej obudowie wyciac miejsce na gniazda HDMI. jesli nie chcesz sie w to bawic to musisz wlozyc plyte bez hdmi.

    Plyty bez HDMI:
    - Xenon
    - Opus

    Plyty z HDMI
    - Zephyr
    - Falcon
    - Jasper
     
  11. ZerOFXP

    ZerOFXP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze jedno pytanie, czy jak podlacze xbox 360 do internetu aby zrobic aktualizacje zeby chodzily divx to grozi mi ban? bo wyczytalem ze jesli plyty z gra nie ma w stacji to bana nie bedzie a gdzie indziej ze i tak bedzie.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    bedzie i tak bo wykrywaja flash. poza tym na wiekszosci konsol zeby divx chodzzily musisz byc podpiety do neta caly czas a nie tylko zeby kodeki pobrac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum