1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka prędkość internetu pod xbox live?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomekcom, Listopad 7, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomekcom

    tomekcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam prędkość internetu 100Mb/s. Czy wystarczy aby płynnie grać przez xbox live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    to pytanie zostalo zadane tylko po ty by się netem pochwalić czy ty naprawdę nie wiesz jak szybki jest to net?? do xa wystarczy 512kb/s a do płynnego grania 1mb, ja mam 2mb i żadnych lagów więc przy twoich 100mb/s też nie będziesz miał żadnych, chyba że masz radiówke.
     
  4. tomekcom

    tomekcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co to radiowka ja na tych predkosciach neta sie nieznam
     
  5. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jemu sie pewnie cos pomyliło
     
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    pewnie masz 1mb\s no przy takim połączeniu nie ma problemów z graniem
     
  7. marek-osowski1

    marek-osowski1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakiego masz operatora internetu ? może pomyliłeś się z prędkością ? ja mam 20 mb z orange i zero lagów więc jeżeli ty masz 100mb/s to możesz być spokojny

    Pozdrawiam Marek
     
  8. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    pewnie mu sieciówka wyświetla 100mb/s :D
     
  9. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi wyświetla 100 mb ale mam 1 mb
     
  10. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    100 mb/s to jest możliwe. mój kolega też ma. ale w sumie nie wiadomo czy autor postu się nie pomylił, bo może mu ciągnie od routera do kompa 100mb/s. w każdym bądź razie 100mb/s to marzenie. Norma w Polsce to 4-8 mb/s pozdro
     
  11. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    może koledze chodzi o 100 kb/s a dokładnie 128 bo po co takie pytanie.
     
  12. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Bardzo słabe łącze XBL ci nie pójdzie .... heheh tak jak koledzy napisali wczesniej, chwialisz sie czy sie zalisz. Od czego masz wyszukiwarke na forum, takich tematów było mnóstwo, takimi tematami tylko śmietnik się robi na forum.
     
  13. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co ty gadasz, ja na radiówce 1mb grałem bez żadnego problemu, więc przy sto razy szybszej też nie powinno być problemów. :D
     
  14. Seavolv

    Seavolv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale czemu niby miał się pomylić sam mam 50Mb/s tzn że sciągam z prędkością około 6MB/s a max w upc to 120Mb/s, z tego co się orientuje to netia lub jakiś inny polski operator oferuje łącze 1GB/s
     
  15. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  16. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludzie jest już dostępny internet 120mb/s w UPC nie wiem w jakim świecie żyjecie ale neo nawet udostępnia już 20mb/s spokojnie ja mam 25mb/s z upc i smiga jak tralala ....
     
  17. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Pewnie facet ma na LANIE 100 mb/s a przepustowość łącza ma mniejszą...
    Wszystko zależy od łącza, jeżeli ktoś ma połączenie światłowodem...
     
  18. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja mam 1 MB/s i jak gralem to zadnych lagow ani nic :)
     
  19. jarek01

    jarek01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomocy!!!

    Siema wszystkim, chcialbym zebyscie zobaczli czy moj net nadaje sie do gry online w xbox . Ogolnie sie na tym nie znam wiec dlatego pytam.


    Otoz:

    pink - 80ms
    9,65 megabits
     
  20. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up duży ping ale jeszcze się nada
    @up2 slimcob żyjesz chyba w górskiej chatce.. w japoni czy koreii net 100mb/s to standard za 15$ w yahoo :) Aha i nie błaźnij się swoją matematyką/informatyką z podstawówki bo mając neta 100mb/s download mamy ~12,5mb/s czyli 1gb w około minutę i 22s
     
  21. jarek01

    jarek01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomocy!!!

    Siema wszystkim, chcialbym zebyscie zobaczli czy moj net nadaje sie do gry online w xbox . Ogolnie sie na tym nie znam wiec dlatego pytam.


    Otoz:

    pink - 80ms
    9,65 megabits


    Wiec sie poddaje a mylalem ze cos z tego bedzie ale chyba juz nie mam nadzieji . Wiec najlepszym rozwiazaniem bedzie zmieniena operatora sieci.A z drugiej strony to znowu zrobilem test i wyszlo mi pink 45 wiec dlaczego takie wachania ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum