1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka prędkość łącza pod XBOX LIVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sniper_pl21, Luty 7, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sniper_pl21

    sniper_pl21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Cześć! Niebawem podłączam XBOXa pod Live, lecz mam jedno pytanko:
    Jaka powinna być prędkość łącza pod XBOX LIve? :(
    To znaczy taka, aby można było grać przez multi bez lagów.
    Mam 1 mb/s czy wystarczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak,spokojnie wystarczy 1 Mb/s
     
  4. sniper_pl21

    sniper_pl21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
  5. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    u mnie 640 kb/s neostrada rusza bez problem ;)
     
  6. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    1MB daję radę. Ale proponowałbym internet po linii lub taka radiówkę która ma małe pingi.
     
  7. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    tak to ok.

    Pamiętacie przerobione konsole dostać bana.
     
  8. kasa11

    kasa11 Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam 1mb/s i gra sie b.dobrze
     
  9. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    1 mb starcza w 100% tutaj nie chodzi raczej o predkosc neta ale o pingi
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum