1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka przeróbka dla mnie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez atlantis123, Maj 26, 2012.

  1. atlantis123

    atlantis123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema chce kupic xa przerobionego lecz nie wiem z jaka przerobka, chce zeby nie bylo problemow z odpalaniem gier i tych starych i nowych, zeby mogl zassac z torrentow i nie bawic sie zbytnio w odpalanie ich i kupowanie jakis dodatkowych rzeczy, co polecacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najnowsza przeróbka to LT 3.0 .
    Dodatkowo musisz zaopatrzyć się w nagrywarkę LITEON iHAS124-19 B żeby nie mieć problemu z instalacją gier na dysk tyrady .
     
    1 osoba to lubi.
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    RGH - wrzucasz grę na dysk i nie ma żadnych problemów z nagrywaniem.

    Jeśli chcesz grać online to LT 3.0 - poradnik nagrywania w sygnaturce.
     
    1 osoba to lubi.
  5. atlantis123

    atlantis123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy na Lt 3.0 chodza starsze gry?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak
     
    1 osoba to lubi.
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, działają wszystkie.
     
    1 osoba to lubi.
  8. atlantis123

    atlantis123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm czyli jakbym mial LT 3.0 to najnowsze giery musialbym miec ihas nagrywarke zeby je wypalic?
    drugie pytanie: oplaca sie kupowac Elite z jasperem czy lepiej juz SLIMA?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    możesz zwykłą wypalić ale pasuje ihasem żeby nie bawić sie z mp3 i do odpalenie gier z civ

    nie ma różnicy i tak się nie zepsuje
     
    1 osoba to lubi.
  10. atlantis123

    atlantis123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym kupil konsole RGH to wtedy nagrywam sobie kazda gierke na dysk zewnetrzny, podpinam do konsoli i gra dsziala bez prolemowo?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do nowych gier (Forza 3, Dirt Showdown). Mają napęd Hitachi w konsoli. Chcą mieć większe, potencjalne bezpieczeństwo na Live'ie. Ich nagrywarki nie radzą sobie z nagrywaniem gier XGD3. Mogą instalować gry XGD3 na dysku bez trick'u z muzyką.
     
    1 osoba to lubi.
  12. atlantis123

    atlantis123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym kupil konsole RGH to wtedy nagrywam sobie kazda gierke na dysk zewnetrzny, podpinam do konsoli i gra dsziala bez prolemowo?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, nie potrzebujesz żadnych nagrywarek itp. rzeczy.
     
    1 osoba to lubi.
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum