1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaka przerobka itd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Łabik, Styczeń 31, 2014.

  1. Łabik

    Łabik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wczoraj zakupiłem Xboxa 360 przerobionego, jestem w tym świeży. Chciał bym się dowiedzieć czy mogę jakoś sprawdzić jak mam przerobionego xboxa ponieważ nie wiem jak wypalać gry na niego. Z góry dziękuję :]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Jednym sposobem jest spróbowanie zainstalować gre na dysku i odpalić ją bez płyty. Tak mi przynajmniej mówił ten co przerabiał. A tak w ogóle masz dysk ? Bo jeśli nie to napewno masz LT, nie rgh. A jeśli chodzi o sprawdzenie jakie masz LT to musisz nagrać sobie nowszą grę, innego sposobu nie znam. Mam nadzieję, że pomogłem.
     
  4. Łabik

    Łabik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysku nie mam, Wielkie dzięki, zaraz będę próbował nagrywać grę w LT 3.0 Jakieś złote myśli przed tą akcją? :D
     
  5. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
  6. Łabik

    Łabik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze 1 pytanie :D
    Czy mając dasha 16202(chyba) mogę wypalać płyty nagrywarką z laptopa? :D
     
  7. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Na dashach się zbytnio nie znam. Ale za to wiem, że do gier z xgd3 ( zabezpieczenie ) potrzebny jest iHAS rev. B z wgranym firmwar'em. Możesz tez użyć do tego burner max payload. Jaką masz nagrywarke w latopie ?
     
  8. Łabik

    Łabik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PioneerÂŽ DVD-RW DVRTD09
     
  9. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Sciągnij sobie burner max payload 0.15 Download BurnerMAX_v0.15.rar from Sendspace.com - send big files the easy way. Włóż verbatim dvd+r dl lub platinum do nagrywarki. Włącz burner max'a. Wybierz nagrywarke. Naciśnij burner max. Jeśli na końcu wyskoczy ci: ,, free space 8,700 itd" to znaczy, że możesz nagrywać już z poradnika, który ci wysłałem. Jeśli wyskoczy ci, ,, .... not enabled YET " to nie działą i musisz kup[ić nową nagrywarkę. A i jeszcze jak będziesz używał na początku burner max i nic się nie stanie ( nie wyskoczy ci free space itd ) sróbuj jeszcze raz. Takie info: Scanning failed!
    Will try matching for known write only drives..
    BurnerMAX not enabled, YET !

    jak wyskoczyto nowa nagrywarka. Wiem tak dziwnie to wytłumaczyłem
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj użyć BurnerMAX tak jak mówi kolega, jeżeli nie zadziała to nie poddawaj się i wypalaj dalej. Ewentualnie nagrasz opcją Truncate i tyle.

    PS. Może się zdarzyć tak, że BurnerMAX niby pokaże "is enabled free space 8,7..." a i tak wywali błąd przy nagrywaniu - nigdy nie wiadomo.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum