1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka przeróbka w lutym?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez milczar111, Grudzień 11, 2011.

  1. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam zaktualizować koledze Xbox ale on odkupił go od kogoś i nie wie co jest wgrane. Jaka przeróbka najnowsza mogła być w Lutym? Jeśli mniej niż 1.6 wyciągne z niego klucz napędu przez Jungeflasher?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bez problemu .
     
  4. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic więcej nie potrzebne oprócz Xboxa, PC, Jungeflasher?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    kontroler via
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak masz Liteona Dg-16D2S to jest jeszcze potrzebne Probe
     
  7. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możecie podać link gdzie mogę to kupić? Skoro aktualizowałem swoją konsole bez problemu znaczy się wgrywałem tylko LT to kontrolera Via nie potrzebuje?
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na allegro od userów z forum
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to teraz nie wiem czy się w to bawić. Myslałem ze tylko Pc wystarczy tak samo jak przy aktualce. Czyli musze zakupić kontroler Via i Probe?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak

    ew zrobic samorobe z tutka
     
  12. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Via i probe jest jak najbardziej potrzebne.
    probe na LO Dg-16D2S
     
  13. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK to proszę podaj milink do tutka jak zrobić a jeśli nie dam rady. Dajcie linki gdzie kupić kontroler Via i Probe. Bardzo by mi to uprościło sprawe bo muszę to mieć do czwartku a dziś bym już zamówił.

    OK probe znalazłem http://allegro.pl/usb-probe-pmt-sam-przerabiaj-xbox360-najtaniej-v3-i1986421722.html (będzie w porządku?) Na aukcji napisane jest że potrzebuje tylko tego i wejścia sata. To jak jest z tym via

    Podajcie mi link tylko do kontrolera Via linka najlepiej na allegro.
     
  14. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
  15. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlatego na samym początku pisłem czy via potrzebuje. Mówiłem że już aktualizowałem swoją konsole = mieć port sata! OK dobra zamawiam probe i ogień mam nadzieje że się uda :D
     
  16. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    - Probe usb albo własne probe.(tylko dla liteonow)
    - Kompatybilny Kontroler SATA (nie musi być via.liste modeli znajdziesz na forum)
    - Kabel SATA
     
Wczytywanie...

Poleć forum