1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka przeróbka?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swiezak, Styczeń 1, 2013.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam dostałem od kuzyna przerobiona konsole xbox360,jednak nie wiadomo jaka to przeróbka i chciałbym sie od was dowiedziec jaka to moze byc przeróbka jesli jest taka możliwość. Nie jest to na pewno lt 2.0 ani lt 3.0
    chodza mi takie gry jak: nfs hp,cod bo,ac2,dirt3,crysis2,fifa11,dantes inferno,cod mw2. ale takie gry jak fifa 13,driver ten nowy nie chodzą
    czytałem rowniez ze kazda gra ma dany wave ,dzieki stronie abgx verified zobaczyłem ,ze dirt3 ma wave 11th,czyli kazda gra z wave 11th i ponizej mi wejdzie? oraz co to jest xgd2 i xgd3? z góry dziękuje i szczęśliwego nowego roku : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Obstawiam, że jest to LT wyższe od 1.1.
     
    1 osoba to lubi.
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co to oznacza? i co z tym wave?
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Jaka przeróbka?

    To oznacza ze trzeba zaktualizowac przerobke.

    Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 993D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    azałózmy,ze mam te lt1.1 to wejdzie mi kazda gra bez zadnego patchowania ani nic ,lecz nie wejda mi te nowe gry XGD3?
    edit/ moglibyscie podac mi link do tutorial jak nagrac gre na te lt 1.1 bo szukam od patu godzin i jest tylko na lt 2.0 i lt 3.0

    Robi ma rację :)//Laki88
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Temat można odświeżać co 24 H !!


    Jesteś świeżakiem, więc pewnie Ci to ujdzie, ale na przyszłość pamiętaj ..

    Masz przeróbke LT+1.91, stwierdziłem to po tym co napisałeś chodzą Ci gry XGD2 i XGD2 z AP25, ale nie chodzą Ci gry XGD3.
    Zagrasz sobie tylko w XGD2 i XGD2 z AP25, wszystkie nowy tytuły począwszy od września 2011 są z XGD3, jedynym wyjściem jest zaaktualizowanie LT.
     
    1 osoba to lubi.
  8. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    okej,ale te xgd2 to sa wszystkie gry oprócz xgd3? sory za tyle pytań ,ale jestem juz zagubiony w tym wszystkim.pobrałem sobie gre mam 2 pliki dvd i iso . czy MUSZE przeskanowac obraz iso abgx360gui? jesli tak to jak go skonfigurowac,bo czytalem,ze inaczej sie konfiguruje pod lt 2.0 ,lt3.0 .masakraa.
    EDIT/ czy w imgburn mam ustawic samemu layerbrake czy dac calculate optimal?
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    xgd2 przepuszczasz abgx i gry smigaja na kazdym LT , xgd3 to juz inna sprawa najlepiej wgraj sobie lt 3.0 i tyle po problemie gry wtedy bedziesz tylko przepuszczac abgx i wypalisz imageburnem
     
  10. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli przy nagrywaniu gier xgd2 nie musze nic ustawiac z abgx?
     
Wczytywanie...

Poleć forum