1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka przeróbka ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bolo9823, Listopad 4, 2013.

  1. bolo9823

    bolo9823 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , chcę się dowiedzieć jaką mam przeróbke , niedawno kupiłem konsolę sprzedawca nie wiedział jaka jest przeróbka , ale dostałem cztery "pirackie" gry nagrane na tą przeróbkę jaką mam w konsoli. I moje pytanie jest takie , czy mogę się dowiedzieć na podstawie tych gier?

    Jeszcze jedno czy jeżeli mam przeróbke lt 2.0 to czy mogę nagrywać gry xgd3 zwykłą nagrywarką , i proszę nie pisać ze tylko ihasem bo słyszałem że niektórzy nagrywali zwykłą nagrywarką.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jakie gry Ci na niej działają?
    Najprościej jest wypalić dwie kopie, jedną pod lt2.0 drugą pod lt3.0 i zobaczyć która działa.

    Możesz nagrywać, nie zagrasz tylko w gry z CIV

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  4. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    A wiesz, czy na 100% masz LT 2.0 lub 3.0 ?
    Bo możesz mieć jeszcze starszą?
    Napisz jakie gry masz i Ci działają:p
     
  5. bolo9823

    bolo9823 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak :
    - Pes 2010
    - Medal of Honor 2010
    - Battlefield Bad Company 2
    - Far Cry 2
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To pewnie masz jeszcze starszą..
    Najlepszym wyjściem będzie odrazu aktualizacja do lt3.0

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  7. bolo9823

    bolo9823 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pyatnie ;p

    Gdzieś na forum przeczytałem że jak się ma przeróbke lt 1.6 to mozna wyciągnąć klucz z liteona bez probe
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nic o tym mi nie wiadomo, do liteona dg2s zawsze potrzeba probe, żeby wyciągnąć dvd key

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum